The High-Lows

Aus Wikipedia
Wexln zua: Navigation, Suach
Der Artikl is im Dialekt sidwestlichs Nordboarisch gschrim worn.
The High-Lows
As Logo vu da Bänd
As Logo vu da Bänd
Oigmoans
Richtung Punkrock
Grindung 1995
Hoamseitn http://high-lows.net/
Aktuelle Bsetzung
Kōmoto Hiroto (甲本ヒロト)
Gitarre, Gesang
Mashima Masatoshi (真島昌利)
Bass
Shirabe Sakito (調先人)
Schlagzeug
Oshima Kenji (大島賢治)
Keyboard
Shirai Mikio (白井幹夫)

↑THE HIGH-LOWS↓[1] (jap. ザ・ハイロウズ Za HaiRōzu) worn a japanische Punkrock-Bänd, wous seit 1995 gìbbt und wou se 2005 trennt houd.

Ajgemeins[VE | Weakln]

Da Hiroto und da Mashi hom 1995 mit de andern drei, daj wou s' scho vorher kennt hom, daj Band gründet. Damit ko'mma die High-Lows ajs Nouchfoigabänd vu The Blue Hearts ooseng. Ma mous dazusong, dass da Shirai Mikio (Miki) de Blue Hearts scho im Studio und af Konzerte untastützt houd, owa nie offizöü Mitglied vu da Bänd wor. Er 1995 die High-Lows valassn, damit a mit'm Kajiwara Tetsuya (Kaji-kun), im Drummer vu de Blue-Hearts, Musik macha houd kinna. Im November vum gleichn Johr houd da Hiroto bekannt gem, dass a momentan koa Lust af d'High-Lows houd und Pausa macha wüü. In da Zeit danouch san da Hiroto und da Mashi immer wieder incognito bei Festivals afdaucht. Grücht íwa a neie Bänd san afkumma. Daj Gerücht hom se im Speidsumma 2006 bestätigt, ajs The Cro-Magnons ihr erste Single rausbroucht hom.

Stil[VE | Weakln]

Stilistisch san die High-Lows wesntlich erwachsner ajs die Blue Hearts. Des sìggt ma vorajm in Text, waj daj vüü mehr "Tiefe" hom und meistns poetischer san, ajs die üwawiegnd rebellischn Text vu de Blue Hearts. Die Melodien und Rhythmen san weid weniger hatt ajs vorher. Dafir find' ma oft Ansätz vu Latino-Rhythmen und Folkrock. Außadem spüüt da Hiroto wesntlich efta Harmonika ajs no bei de Blue Hearts. Trotzdem ko'mma die High-Lows, genau waj die Blue Hearts, ins Genre Punkrock eiordnen.

Diskographie[VE | Weakln]

Singles[VE | Weakln]

  1. 25.10.1995 Missile Man (ミサイルマン)
  2. 25.11.1995 Goodbye (グッドバイ)
  3. 25.01.1996 Supersonic Jet Boy (スーパーソニックジェットボーイ)
  4. 21.02.1996 Mune ga Doki Doki (胸がドキドキ)
  5. 24.06.1996 Sōdan Tengoku (相談天国)
  6. 06.12.1996 Rocking Chair (ロッキンチェアー)
  7. 14.02.1997 Happy Go Lucky
  8. 11.06.1997 Gekkō Yōkō (月光陽光)
  9. 29.04.1998 Sennen Medal (千年メダル)
  10. 26.08.1998 Mayonaka Laser Gun/Outdoor Ha (真夜中レーザーガン/アウトドア派)
  11. 16.12.1998 Rolling Jet Thunder (ローリング・ジェット・サンダー)
  12. 21.04.1999 Tsumi to Batsu (罪と罰)
  13. 09.06.1999 Husky (ハスキー (欲望という名の戦車)
  14. 24.05.2000 Seishun (青春)
  15. 06.09.2000 FLOWER
  16. 08.08.2001 Juuyonsai/Full Court (十四才/フルコート)
  17. 11.10.2001 New York (ニューヨーク)
  18. 20.02.2002 Ikasuze OK (いかすぜOK)
  19. 04.09.2002 Too Late To Die
  20. 06.11.2002 Hitori de Otona Hitori de Kodomo/Oretachi ni Asu wa Nai (一人で大人 一人で子供/俺たちに明日は無い)
  21. 25.06.2003 Natsu Nanda na (夏なんだな)
  22. 11.02.2004 Nichiyōbi yori no Shisha (日曜日よりの使者)
  23. 09.06.2004 Kouya Haruka ni/Zuutoro [69 Version])(荒野はるかに/ズートロ (69バージョン))
  24. 21.07.2004 Satetsu (砂鉄)
  25. 15.12.2004 Spider Hop (スパイダー・ホップ)
  26. 18.05.2005 Thunder Road (サンダーロード)

Miniajbm[VE | Weakln]

  1. 14.05.1997 4x5 (four by five)
  2. 01.12.1999 GO! High-Lows GO! (GO! ハイロウズ GO!)

Ajbm[VE | Weakln]

  1. 25.10.1995 The High-Lows
  2. 06.12.1996 Tigermobile
  3. 08.05.1998 Lobster (ロブスター)
  4. 09.06.1999 Baumkuchen (バームクーヘン)
  5. 09.05.2000 Relaxin' with the High-Lows
  6. 05.09.2001 Hotel
  7. 27.11.2002 angel beetle
  8. 01.09.2004 Do!! The★MUSTANG

Best-of-Ajbm[VE | Weakln]

  1. 24.01.2000 flip flop
  2. 12.11.2003 flip flop 2
  3. 01.01.2006 FLASH 〜BEST〜

Oomerkunga[VE | Weakln]

  1. Eigne Schreibweis vu da Bänd