Troublemakers

Aus Wikipedia
Wexln zua: Navigation, Suach
De Troublemakers, afn Pretzeltown-Festival 2009
Da Christer Blomgren, "Läderblomma"/"XL", vo de Troublemakers, 2009
De Troublemakers, afn Pretzeltown-Festival 2009

De Troublemakers san a schwedische Punkbande aus Gotnburg. Se san 1981 grindd worn. Eana Musi is stoark an an Klong vo 1977 oglahnt. Eigweihtn in Bayern san de Troublemakers a Begriff. Aa zweng de Neifossunga (Coverversiona) vo oanign Liadan duach de deitsche Punkbande Rasta Knast.

2010 ham de Troublemakers fia eana Oibum Made in Sweden an easchtn Preis vom Manifest Galan in da Kategorie Punk/Hardcore gwunna.[1]

De Besetzung vo da Bande[VE | Weakln]

  • Christer Blomgren - Gsang
  • Arild "Psychobilly" Hanssen - Klampfen
  • Christian "Elvis" Odin - Boss
  • Magnus "Sailor" Delbratt - Schlogzeig
  • Charlie Claeson - Schlogzeig
  • Martin Hansson - Schlogzeig
  • Jens Petersson - Boss
  • Lars-Olof "LOB" Bengtsson - Klampfen
  • Dennis Johansson - Boss
  • Jan Olof "Esso" Olsson - Schlogzeig
  • Anders Puke - Boss

Diskografie[VE | Weakln]

Oibm[VE | Weakln]

  • Mental kristid CD (1995)
  • Erektion CD (1997)
  • Vild & vacker CD (1999)
  • Pogo CD (2000)
  • Kleptoman LP/CD (2003)
  • Idiot CD (2005)
  • Made in Sweden CD (2009)

Oanzl[VE | Weakln]

  • Göteborg (aa Staden Göteborg) EP (1987)
  • Hjältarna skålar i blod EP (1989)
  • Änglarna CD-Single (1995)
  • Mammas flickor EP (1998)
  • Varning! Split-EP mit Rasta Knast (2001)
  • Stenar & blod CD-Single (2002)
  • Jävla idiot EP (2005)
  • Punkheart Split-CD mit Fifi And The Mach III (2005)
  • Go, Go Frölunda CD-Single (2006) [gmoant san de Frölunda Indians, a Eishockey-Varein z Gotnburg]
  • Utan hjärta stannar Sverige CD-Single (2007)

Zammafossunga[VE | Weakln]

  • Göteborg Best-Of-LP (2002)
  • 1995-2000 Best-Of-CD (2004)

Beleg[VE | Weakln]

  1. Vinnare Manifest 2010

Im Netz[VE | Weakln]

 Commons: Troublemakers – Sammlung vo Buidl, Videos und Audiodateien