Listn vo de Gmoana in da Provinz Palencia

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Listn vo de Gmoana (spanisch: municipios) in da kantabrischn Provinz Palencia in Spanien (gfoigd vo da Eihwohnazoih):

Mapa municipal de Palencia
Nama Eihwohna[1]
(1. Jänna 2017)
Abarca de Campos 43
Abia de las Torres 174
Aguilar de Campoo 6.916
Alar del Rey 944
Alba de Cerrato 87
Amayuelas de Arriba 36
Ampudia 621
Amusco 431
Antigüedad 368
Arconada 43
Astudillo 1.012
Autilla del Pino 235
Autillo de Campos 136
Ayuela 53
Baltanás 1.234
Baquerín de Campos 33
Bárcena de Campos 62
Barruelo de Santullán 1.203
Báscones de Ojeda 149
Becerril de Campos 769
Belmonte de Campos 32
Berzosilla 44
Boada de Campos 17
Boadilla de Rioseco 117
Boadilla del Camino 117
Brañosera 250
Buenavista de Valdavia 275
Bustillo de la Vega 310
Bustillo del Páramo de Carrión 62
Calahorra de Boedo 94
Calzada de los Molinos 338
Capillas 77
Cardeñosa de Volpejera 43
Carrión de los Condes 2.118
Castil de Vela 64
Castrejón de la Peña 371
Castrillo de Don Juan 230
Castrillo de Onielo 102
Castrillo de Villavega 187
Castromocho 222
Cervatos de la Cueza 278
Cervera de Pisuerga 2.359
Cevico de la Torre 490
Cevico Navero 211
Cisneros 445
Cobos de Cerrato 142
Collazos de Boedo 107
Congosto de Valdavia 173
Cordovilla la Real 94
Cubillas de Cerrato 69
Dehesa de Montejo 138
Dehesa de Romanos 41
Dueñas 2.658
Espinosa de Cerrato 158
Espinosa de Villagonzalo 186
Frechilla 159
Fresno del Río 200
Frómista 790
Fuentes de Nava 673
Fuentes de Valdepero 425
Grijota 2.212
Guardo 6.279
Guaza de Campos 59
Hérmedes de Cerrato 81
Herrera de Pisuerga 2.056
Herrera de Valdecañas 147
Hontoria de Cerrato 102
Hornillos de Cerrato 145
Husillos 303
Itero de la Vega 165
Lagartos 136
Lantadilla 305
Ledigos 67
Loma de Ucieza 208
Lomas 53
Magaz de Pisuerga 981
Manquillos 84
Mantinos 146
Marcilla de Campos 36
Mazariegos 215
Mazuecos de Valdeginate 95
Melgar de Yuso 256
Meneses de Campos 117
Micieces de Ojeda 80
Monzón de Campos 616
Moratinos 58
Mudá 87
Nogal de las Huertas 48
Olea de Boedo 38
Olmos de Ojeda 201
Osornillo 61
Osorno la Mayor 1.252
Palencia 78.892
Palenzuela 212
Páramo de Boedo 116
Paredes de Nava 1.923
Payo de Ojeda 64
Pedraza de Campos 88
Pedrosa de la Vega 341
Perales 95
La Pernía 324
Pino del Río 184
Piña de Campos 230
Población de Arroyo 61
Población de Campos 137
Población de Cerrato 116
Polentinos 44
Pomar de Valdivia 467
Poza de la Vega 197
Pozo de Urama 25
Prádanos de Ojeda 193
La Puebla de Valdavia 108
Quintana del Puente 255
Quintanilla de Onsoña 186
Reinoso de Cerrato 51
Renedo de la Vega 195
Requena de Campos 22
Respenda de la Peña 161
Revenga de Campos 148
Revilla de Collazos 80
Ribas de Campos 150
Riberos de la Cueza 54
Saldaña 3.067
Salinas de Pisuerga 334
San Cebrián de Campos 445
San Cebrián de Mudá 159
San Cristóbal de Boedo 23
San Mamés de Campos 53
San Román de la Cuba 68
Santa Cecilia del Alcor 121
Santa Cruz de Boedo 53
Santervás de la Vega 466
Santibáñez de Ecla 58
Santibáñez de la Peña 1.060
Santoyo 206
La Serna 97
Soto de Cerrato 188
Sotobañado y Priorato 150
Tabanera de Cerrato 146
Tabanera de Valdavia 26
Támara de Campos 71
Tariego de Cerrato 513
Torquemada 989
Torremormojón 57
Triollo 61
Valbuena de Pisuerga 49
Valdeolmillos 64
Valderrábano 55
Valde-Ucieza 96
Valle de Cerrato 90
Valle del Retortillo 177
Velilla del Río Carrión 1.330
Venta de Baños 6.429
Vertavillo 196
La Vid de Ojeda 98
Villabasta de Valdavia 30
Villacidaler 46
Villaconancio 65
Villada 1.002
Villaeles de Valdavia 52
Villahán 105
Villaherreros 203
Villalaco 59
Villalba de Guardo 198
Villalcázar de Sirga 172
Villalcón 68
Villalobón 1.612
Villaluenga de la Vega 575
Villamartín de Campos 172
Villamediana 184
Villameriel 122
Villamoronta 244
Villamuera de la Cueza 46
Villamuriel de Cerrato 6.483
Villanueva del Rebollar 76
Villanuño de Valdavia 95
Villaprovedo 68
Villarmentero de Campos 23
Villarrabé 215
Villarramiel 833
Villasarracino 139
Villasila de Valdavia 72
Villaturde 166
Villaumbrales 676
Villaviudas 379
Villerías de Campos 97
Villodre 17
Villodrigo 115
Villoldo 358
Villota del Páramo 333
Villovieco 72

Beleg[VE | Weakln]

  1. Cifras oficiales de población resultantes de la revisión del Padrón municipal a 1 de enero. Bevölkerungsstatistiken des Instituto Nacional de Estadística (Bevölkerungsfortschreibung).