Candies

Aus Wikipedia
Wexln zua: Navigation, Suach
Candies
Oigmoans
Richtung Pop, Rock
Grindung 1973
Auflesung 1978
Letzte Besetzung
Gsang
Ran Ito (Ran)
Gsang
Yoshiko Tanaka (Sue)
Gsang
Miki Fujimura (Miki)

De Candies (jap. キャンディーズ, Kyandīzu) worn a japanische Musigruppm, de wo s vo 1973 bis 1978 gebm hod.

De Candies hom 14 Musioibm, ausgnumma Best-of-Oibm, und 18 Singles vaeffentlicht[1].

Diskografie[VE | Weakln]

Singles[VE | Weakln]

  1. Anata ni Muchū (1973)
  2. Soyokaze no Kuchizuke (1974)
  3. Abunai Doyōbi(1974)
  4. Namida no Kisetsu (1974)
  5. Toshishita no Otoko no Ko (1975)
  6. Uchiki na Aitsu (1975)
  7. Sono Ki ni Sasenaide (1975)
  8. Heart no Ace ga Detekonai (1975)
  9. Haru Ichiban (1976)
  10. Natsu ga Kita! (1976)
  11. Heart Dorobō (1976)
  12. Aishū no Symphony (1976)
  13. Yasashii Akuma (1977)
  14. Shochū Omimai Mōshiagemasu (1977)
  15. Un Deux Trois (1977)
  16. Wana (1977)
  17. Hohoemi Gaeshi (1978)
  18. Tsubasa (1978)

Video[VE | Weakln]

Titel Modus
1 Candies Forever (1978 Final Carnival)
DVD
2 Candies Treasure (1977-1978 Live)
DVD
3 Candies Treasure VOL.1 (1977 Live) Blu-ray
4 Candies Treasure VOL.2 (1977 Live) Blu-ray
5 Candies Treasure VOL.3 (1978 Live) Blu-ray
6 Candies Treasure VOL.4 (TV Live) Blu-ray

Im Netz[VE | Weakln]

Beleg[VE | Weakln]

  1. http://www.sonymusic.co.jp/Music/Info/candies/discography.html