Oat im Distrikt Ainaro

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Georeferenzierung Kortn mit oin Koordinatn: OSM, Google oder Bing
Da Distrikt Ainaro in Osttimor

Des is a Listn vo de Oat in Ainaro in Osttimor.

Landkoatn[Weakln | Am Quelltext weakln]

Listn[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Ainaro[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Ainaro
Ainaro (Osttimor)
Ainaro
Ainaro
Suco Ainaro
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ainaro

8° 59′ 0″ S, 125° 30′ 0″ O||align="center" |831 m

Builico

9° 2′ 43″ S, 125° 30′ 32″ O||align="center" |492 m

Kertapati

8° 58′ 58″ S, 125° 29′ 59″ O||align="center" |916 m

Maulo 1

9° 0′ 16″ S, 125° 30′ 3″ O||align="center" |735 m

Maulo 2

9° 1′ 2″ S, 125° 30′ 13″ O||align="center" |664 m

Sebagulau

8° 58′ 32″ S, 125° 30′ 5″ O||align="center" |1.005 m

Suco Cassa
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bemoris

9° 8′ 2″ S, 125° 32′ 44″ O||align="center" |239 m ||Boltama||align="center" | 9° 6′ 5″ S, 125° 31′ 37″ O||align="center" |295 m

Cassa

9° 8′ 11″ S, 125° 32′ 40″ O||align="center" |239 m ||Faulata||align="center" | 9° 4′ 37″ S, 125° 31′ 49″ O||align="center" |363 m

Lailima

9° 8′ 10″ S, 125° 32′ 28″ O||align="center" |239 m ||Maudole||align="center" | 9° 7′ 32″ S, 125° 31′ 9″ O||align="center" |303 m

Maununo

9° 8′ 28″ S, 125° 32′ 30″ O||align="center" |224 m ||Mau-Suca||align="center" | 9° 8′ 3″ S, 125° 32′ 18″ O||align="center" |239 m

Munobol

9° 7′ 52″ S, 125° 32′ 18″ O||align="center" |239 m ||Pebago||align="center" | 9° 8′ 4″ S, 125° 32′ 35″ O||align="center" |239 m

Queça-Mau

9° 4′ 51″ S, 125° 31′ 52″ O||align="center" |? ||Unil||align="center" | 9° 7′ 24″ S, 125° 31′ 6″ O||align="center" |303 m

Suco Manutaci
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Berluli

8° 59′ 9″ S, 125° 31′ 6″ O||align="center" |913 m ||Gugorlau||align="center" | 8° 57′ 30″ S, 125° 30′ 29″ O||align="center" |1.068 m

Hatu-Meta-Udo

8° 57′ 55″ S, 125° 30′ 34″ O||align="center" |986 m ||Mamurlau||align="center" | 8° 59′ 23″ S, 125° 31′ 22″ O||align="center" |919 m

Mantelau

8° 58′ 38″ S, 125° 30′ 59″ O||align="center" |920 m ||Mantilu||align="center" | 8° 57′ 32″ S, 125° 31′ 17″ O||align="center" |938 m

Porema

8° 58′ 52″ S, 125° 31′ 7″ O||align="center" |913 m || || ||

Suco Mau-Nuno
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Mau-Nuno

9° 2′ 39″ S, 125° 28′ 6″ O||align="center" |707 m || || ||

Suco Mau-Ulo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Mau-Ulo

9° 0′ 18″ S, 125° 29′ 9″ O||align="center" |746 m || || ||

Suco Soro
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Guer-Udo

9° 0′ 10″ S, 125° 31′ 6″ O||align="center" |907 m ||Karlele||align="center" | 9° 1′ 19″ S, 125° 31′ 47″ O||align="center" |854 m

Orema

9° 1′ 41″ S, 125° 32′ 8″ O||align="center" |854 m ||Poelau||align="center" | 8° 59′ 49″ S, 125° 31′ 0″ O||align="center" |907 m

Sono

9° 0′ 3″ S, 125° 31′ 3″ O||align="center" |907 m ||Soro||align="center" | 8° 59′ 53″ S, 125° 30′ 57″ O||align="center" |907 m

Terloca

9° 0′ 30″ S, 125° 31′ 8″ O[1]||align="center" |? ||Terlora||align="center" | 9° 0′ 2″ S, 125° 31′ 9″ O||align="center" |907 m

Suco Suro-Craic
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ailau

9° 3′ 35″ S, 125° 32′ 40″ O||align="center" |458 m ||Bazar||align="center" | 9° 3′ 11″ S, 125° 32′ 35″ O||align="center" |518 m

Nó-Ulo

9° 1′ 46″ S, 125° 32′ 17″ O||align="center" |640 m ||Ria-Mori||align="center" | 9° 2′ 8″ S, 125° 32′ 17″ O||align="center" |640 m

Suro-Craic

9° 3′ 21″ S, 125° 32′ 40″ O||align="center" |458 m || || ||

Subdistrikt Hatu-Builico[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Hatu-Builico
Hatu-Builico (Osttimor)
Hatu-Builico
Hatu-Builico
Suco Mulo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aituto

8° 54′ 1″ S, 125° 35′ 34″ O||align="center" |1.582 m ||Bleheto||align="center" | 8° 53′ 49″ S, 125° 33′ 10″ O||align="center" |2.060 m

Dare

8° 55′ 50″ S, 125° 33′ 40″ O||align="center" |1.280 m ||Ernaro||align="center" | 8° 55′ 43″ S, 125° 34′ 17″ O||align="center" |1.394 m

Hautio

8° 54′ 38″ S, 125° 35′ 5″ O||align="center" |1.520 m ||Karaulun||align="center" | 8° 55′ 41″ S, 125° 34′ 33″ O||align="center" |1.394 m

Mano-Mera

8° 53′ 59″ S, 125° 34′ 38″ O||align="center" |1.689 m ||Maulahulo||align="center" | 8° 53′ 27″ S, 125° 33′ 58″ O||align="center" |1.925 m

Mulo

8° 55′ 50″ S, 125° 33′ 40″ O||align="center" |1.280 m ||Queorema||align="center" | 8° 52′ 58″ S, 125° 32′ 10″ O||align="center" |2.231 m

Queorudo

8° 53′ 38″ S, 125° 31′ 22″ O||align="center" |2.173 m ||Suruhati||align="center" | 8° 56′ 29″ S, 125° 32′ 54″ O||align="center" |1.202 m

Tatiri Baru

8° 55′ 12″ S, 125° 34′ 31″ O||align="center" |1.467 m ||Tatiri Lama||align="center" | 8° 54′ 19″ S, 125° 34′ 14″ O||align="center" |1.595 m

Suco Mauchiga
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Goulora

8° 56′ 14″ S, 125° 34′ 3″ O||align="center" |1.331 m ||Goulora||align="center" | 8° 56′ 12″ S, 125° 34′ 8″ O[1]||align="center" |?

Hato-Quero

8° 55′ 46″ S, 125° 34′ 50″ O||align="center" |1.719 m ||Leotelo||align="center" | 8° 57′ 55″ S, 125° 32′ 25″ O||align="center" |1.290 m

Mauchiga

8° 56′ 6″ S, 125° 34′ 16″ O||align="center" |1.545 m || ||

Suco Nuno-Mogue
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Hato-Seraquei

8° 57′ 31″ S, 125° 31′ 48″ O[1]||align="center" |? ||Hatu-Builico||align="center" | 8° 53′ 37″ S, 125° 31′ 7″ O||align="center" |2.155 m

Lebulau

8° 56′ 26″ S, 125° 32′ 29″ O||align="center" |1.226 m ||Leobutu||align="center" | 8° 56′ 50″ S, 125° 32′ 22″ O||align="center" |1.116 m

Mausoromata

8° 53′ 16″ S, 125° 31′ 7″ O||align="center" |2.155 m ||Morocali||align="center" | 8° 54′ 51″ S, 125° 31′ 42″ O[1]||align="center" |?

Nuno-Mogue

8° 57′ 33″ S, 125° 31′ 27″ O||align="center" |938 m ||Nuno-Mogue-Lau||align="center" | 8° 57′ 2″ S, 125° 32′ 6″ O||align="center" |1.125 m

Tucarocoiloco

8° 56′ 43″ S, 125° 31′ 21″ O||align="center" |1.259 m || || ||

Subdistrikt Hato-Udo[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Hato-Udo
Hato-Udo (Osttimor)
Hato-Udo
Hato-Udo
Suco Foho-Ai-Lico
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ailora

9° 6′ 50″ S, 125° 38′ 30″ O||align="center" |331 m ||Aimorbada||align="center" | 9° 10′ 21″ S, 125° 38′ 43″ O||align="center" |162 m

Akadirularan

9° 8′ 39″ S, 125° 38′ 29″ O||align="center" |201 m ||Akarloran||align="center" | 9° 9′ 39″ S, 125° 39′ 23″ O||align="center" |87 m

Baha

9° 6′ 24″ S, 125° 39′ 51″ O[1]||align="center" |? ||Barialaran||align="center" | 9° 8′ 39″ S, 125° 39′ 41″ O||align="center" |69 m

Beikala

9° 6′ 35″ S, 125° 39′ 48″ O||align="center" |183 m ||Beko||align="center" | 9° 6′ 12″ S, 125° 40′ 57″ O ||align="center" |141 m

Bekumu

9° 7′ 21″ S, 125° 38′ 44″ O||align="center" |314 m ||Bemalai||align="center" | 9° 8′ 14″ S, 125° 39′ 51″ O||align="center" |65 m

Boramba

9° 6′ 46″ S, 125° 38′ 54″ O||align="center" |293 m ||Bobe||align="center" | 9° 9′ 21″ S, 125° 39′ 50″ O||align="center" |38 m

Buifu

9° 8′ 10″ S, 125° 37′ 54″ O||align="center" |294 m ||Fatualas||align="center" | 9° 6′ 42″ S, 125° 39′ 28″ O||align="center" |254 m

Fatukabelak

9° 8′ 53″ S, 125° 39′ 44″ O||align="center" |86 m ||Groto||align="center" | 9° 6′ 36″ S, 125° 37′ 47″ O||align="center" |340 m

Gulala

9° 10′ 33″ S, 125° 39′ 42″ O||align="center" |100 m ||Karsabar||align="center" | 9° 9′ 57″ S, 125° 39′ 30″ O||align="center" |98 m

Kaisera

9° 5′ 49″ S, 125° 41′ 7″ O||align="center" |141 m ||Lale||align="center" |´ 9° 7′ 33″ S, 125° 39′ 34″ O||align="center" |150 m

Lebo-Mera

9° 6′ 39″ S, 125° 39′ 39″ O||align="center" |254 m ||Lesso||align="center" | 9° 6′ 43″ S, 125° 37′ 11″ O||align="center" |334 m

Suco Leolima
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aimerleu

9° 8′ 7″ S, 125° 34′ 26″ O||align="center" |366 m ||Ainaro-Quic||align="center" | 9° 8′ 2″ S, 125° 36′ 19″ O[1]||align="center" |?

Bismata

9° 7′ 56″ S, 125° 36′ 19″ O||align="center" |304 m ||Bonuc||align="center" | 9° 12′ 56″ S, 125° 32′ 25″ O||align="center" |m

Dausur

9° 7′ 43″ S, 125° 34′ 51″ O||align="center" |362 m ||Goulau||align="center" | 9° 6′ 53″ S, 125° 35′ 9″ O||align="center" |358 m

Groto

9° 7′ 16″ S, 125° 35′ 19″ O||align="center" |351 m ||Hato-Udo||align="center" | 9° 7′ 0″ S, 125° 36′ 0″ O||align="center" |339 m

Hutseo

9° 8′ 13″ S, 125° 35′ 12″ O||align="center" |362 m ||Hutseo 2||align="center" | 9° 9′ 12″ S, 125° 34′ 48″ O||align="center" |341 m

Leolima

9° 6′ 39″ S, 125° 35′ 5″ O||align="center" |351 m ||Lesse||align="center" | 9° 8′ 1″ S, 125° 34′ 16″ O||align="center" |366 m

Luro

9° 7′ 36″ S, 125° 35′ 7″ O||align="center" |362 m ||Nuno-Boco||align="center" | 9° 8′ 0″ S, 125° 35′ 47″ O||align="center" |329 m

Rae-Soro

9° 6′ 29″ S, 125° 34′ 53″ O||align="center" |350 m ||Raibere||align="center" | 9° 4′ 2″ S, 125° 33′ 53″ O||align="center" |375 m

Raisoro

9° 7′ 51″ S, 125° 35′ 50″ O||align="center" |329 m ||Suro-Craic||align="center" | 9° 6′ 35″ S, 125° 34′ 58″ O||align="center" |350 m

Subdistrikt Maubisse[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Maubisse
Maubisse (Osttimor)
Maubisse
Maubisse
Suco Aituto
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aihou

8° 52′ 33″ S, 125° 35′ 25″ O||align="center" |1.864 m ||Airaca-Lau||align="center" | 8° 54′ 2″ S, 125° 37′ 8″ O ||align="center" |1.459 m

Anilumu

8° 55′ 18″ S, 125° 38′ 52″ O ||align="center" |1.081 m ||Fatobuti||align="center" | 8° 51′ 24″ S, 125° 36′ 13″ O||align="center" |1.595 m

Flisac

8° 52′ 40″ S, 125° 35′ 45″ O||align="center" |1.864 m ||Goulolo||align="center" | 8° 51′ 1″ S, 125° 36′ 30″ O||align="center" |1.522 m

Kolehunu

8° 51′ 33″ S, 125° 35′ 41″ O||align="center" |1.594 m ||Lebo||align="center" | 8° 51′ 38″ S, 125° 35′ 26″ O||align="center" |1.594 m

Lientuto

8° 53′ 6″ S, 125° 36′ 22″ O||align="center" |1.522 m ||Manosabe||align="center" | 8° 52′ 9″ S, 125° 35′ 45″ O||align="center" |1.773 m

Russulau

8° 52′ 40″ S, 125° 36′ 16″ O||align="center" |1.756 m || || ||

Suco Edi
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Demutete

8° 51′ 34″ S, 125° 38′ 56″ O||align="center" |1.514 m ||Herbau||align="center" | 8° 50′ 40″ S, 125° 37′ 17″ O||align="center" |1.538 m

Lebibo

8° 50′ 31″ S, 125° 36′ 42″ O||align="center" |1.523 m ||Lobibo||align="center" | 8° 50′ 43″ S, 125° 37′ 51″ O[1]||align="center" |?

Rai-Mera

8° 51′ 2″ S, 125° 37′ 55″ O||align="center" |1.521 m ||Tali-Felo||align="center" | 8° 49′ 53″ S, 125° 36′ 56″ O||align="center" |1.538 m

Tali-Felo

8° 50′ 14″ S, 125° 38′ 9″ O||align="center" |1.524 m || || ||

Suco Fatubessi
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caitara

8° 48′ 45″ S, 125° 37′ 7″ O||align="center" |1.534 m ||Cassimidei||align="center" | 8° 49′ 12″ S, 125° 36′ 54″ O||align="center" |1.534 m

Hohulo

8° 48′ 5″ S, 125° 36′ 36″ O||align="center" |1.204 m ||Rae-Buti-Lau||align="center" | 8° 49′ 8″ S, 125° 37′ 21″ O||align="center" |1.538 m

Titibauria

8° 48′ 5″ S, 125° 37′ 53″ O||align="center" |1.246 m ||Tutu-Fili||align="center" | 8° 48′ 45″ S, 125° 36′ 54″ O||align="center" |1.534 m

Suco Horai-Quic
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ca

8° 52′ 9″ S, 125° 33′ 5″ O||align="center" |2.112 m ||Cartolo||align="center" | 8° 52′ 3″ S, 125° 34′ 10″ O||align="center" |1.860 m

Hatussao

8° 51′ 50″ S, 125° 33′ 21″ O||align="center" |1.991 m ||Lau-Heli||align="center" | 8° 51′ 50″ S, 125° 35′ 6″ O||align="center" |1.736 m

Suco Liurai
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bere-Tai

8° 50′ 49″ S, 125° 31′ 50″ O||align="center" |2.095 m ||Erbean||align="center" | 8° 50′ 57″ S, 125° 32′ 26″ O||align="center" |2.041 m

Mau-Mude

8° 51′ 16″ S, 125° 31′ 13″ O||align="center" |2.169 m || || ||

Suco Manelobas
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ernaro

8° 50′ 31″ S, 125° 39′ 36″ O||align="center" |1.408 m ||Hautei||align="center" | 8° 49′ 17″ S, 125° 40′ 36″ O||align="center" |1.463 m

Hautilo

8° 50′ 22″ S, 125° 40′ 46″ O||align="center" |1.254 m ||Cotomata||align="center" | 8° 49′ 39″ S, 125° 40′ 13″ O||align="center" |1.492 m

Suco Manetú
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Boro-Ulo

8° 50′ 30″ S, 125° 41′ 3″ O||align="center" |1.254 m ||Dau-Lelo||align="center" | 8° 51′ 17″ S, 125° 40′ 56″ O||align="center" |1.216 m

Hahi-Tali

8° 51′ 45″ S, 125° 39′ 35″ O||align="center" |1.451 m ||Lebo-Luli||align="center" | 8° 50′ 55″ S, 125° 40′ 45″ O||align="center" |1.217 m

Mau-Lai

8° 52′ 46″ S, 125° 39′ 50″ O||align="center" |1.089 m ||Quiri-Coli||align="center" | 8° 52′ 15″ S, 125° 40′ 56″ O||align="center" |1.226 m

Russulau

8° 50′ 44″ S, 125° 40′ 36″ O[1]||align="center" |? || || ||

Suco Maubisse
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Cano-Rema

8° 51′ 16″ S, 125° 34′ 35″ O||align="center" |1.646 m ||Goulala||align="center" | 8° 50′ 7″ S, 125° 35′ 17″ O||align="center" |1.531 m

Hato-Fae

8° 49′ 57″ S, 125° 36′ 3″ O[1]||align="center" |? ||Hato-Luli||align="center" | 8° 51′ 13″ S, 125° 35′ 14″ O||align="center" |1.518 m

Hautado

8° 49′ 34″ S, 125° 35′ 31″ O||align="center" |1.539 m ||Hatup||align="center" | 8° 49′ 48″ S, 125° 35′ 52″ O||align="center" |1.523 m

Lequi-Tei

8° 51′ 2″ S, 125° 35′ 29″ O||align="center" |1.514 m ||Maubisse||align="center" | 8° 50′ 17″ S, 125° 35′ 50″ O||align="center" |1.526 m

Ria-Leco

8° 49′ 56″ S, 125° 35′ 30″ O||align="center" |1.531 m ||Ria-Mori||align="center" | 8° 51′ 36″ S, 125° 34′ 18″ O[1]||align="center" |?

Rimori

8° 50′ 33″ S, 125° 32′ 56″ O||align="center" |1.919 m ||Teli-Tuco||align="center" | 8° 50′ 34″ S, 125° 35′ 30″ O||align="center" |1.510 m

Suco Maulau
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aihosan

8° 48′ 26″ S, 125° 39′ 15″ O||align="center" |1.489 m ||Hato-Cade||align="center" | 8° 46′ 59″ S, 125° 41′ 11″ O||align="center" |1.170 m

Hato-Lete

8° 47′ 13″ S, 125° 40′ 47″ O||align="center" |1.170 m ||Laca-Mali-Cau||align="center" | 8° 48′ 34″ S, 125° 39′ 58″ O||align="center" |1.483 m

Lumo-Luli

8° 47′ 52″ S, 125° 40′ 12″ O||align="center" |1.424 m ||Maleria||align="center" | 8° 48′ 4″ S, 125° 39′ 56″ O||align="center" |1.424 m

Rita

8° 49′ 38″ S, 125° 36′ 54″ O||align="center" |1.548 m ||Tara-Bula||align="center" | 8° 49′ 17″ S, 125° 39′ 52″ O||align="center" |1.492 m

Ussu Loli

8° 48′ 11″ S, 125° 39′ 51″ O||align="center" |1.424 m || || ||

Beleg[Weakln | Am Quelltext weakln]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 Get Coordinate - Wiki Koordinaten ermitteln

Schau aa[Weakln | Am Quelltext weakln]