Oat im Distrikt Baucau

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Georeferenzierung Kortn mit oin Koordinatn: OSM, Google oder Bing
Da Distrikt Baucau in Osttimor

Des is a Listn vo de Oat im Distrikt Baucau in Osttimor.

Landkoatn[Weakln | Am Quelltext weakln]

Listn[Weakln | Am Quelltext weakln]

Da Subdistrikt Baguia[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Baguia
Baguia (Osttimor)
Baguia
Baguia
Suco Afaloicai
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Afaloicai

8° 39′ 28″ S, 126° 36′ 36″ O||align="center" |986 m || Lacolu||align="center" | 8° 40′ 10″ S, 126° 37′ 11″ O||align="center" |781 m

Salai

8° 39′ 36″ S, 126° 36′ 45″ O||align="center" |809 m || Samalari||align="center" | 8° 40′ 2″ S, 126° 36′ 56″ O||align="center" |781 m

Uai-Mata

8° 39′ 58″ S, 126° 36′ 42″ O||align="center" |934 m || Ulolaco||align="center" | 8° 39′ 58″ S, 126° 36′ 42″ O||align="center" |934 m

Suco Alawa Craik
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ne-Olidae

8° 37′ 50″ S, 126° 39′ 1″ O||align="center" |321 m || Sorucama||align="center" | 8° 36′ 45″ S, 126° 39′ 37″ O||align="center" |304 m

Ua-Sufa

8° 37′ 46″ S, 126° 39′ 37″ O[1]||align="center" |294 m || || ||

Suco Alawa Leten
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ae-Afa

8° 36′ 58″ S, 126° 39′ 37″ O[1]||align="center" |? || Afaguia||align="center" | 8° 37′ 32″ S, 126° 40′ 38″ O||align="center" |350 m

Alawa Leten

8° 37′ 14″ S, 126° 39′ 28″ O[1]||align="center" |304 m || Alaua||align="center" | 8° 37′ 29″ S, 126° 40′ 39″ O||align="center" |350 m

Alaua 1

8° 37′ 42″ S, 126° 39′ 16″ O||align="center" |294 m || Alaua 2||align="center" | 8° 37′ 35″ S, 126° 39′ 28″ O||align="center" |294 m

Baguia

8° 37′ 40″ S, 126° 39′ 41″ O||align="center" |294 m || Maurubi-assa (Ost)||align="center" | 8° 37′ 24″ S, 126° 39′ 23″ O||align="center" |294 m

Maurubi-assa (West)

8° 37′ 33″ S, 126° 39′ 7″ O||align="center" |403 m || || ||

Suco Defawasi
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Buau

8° 34′ 32″ S, 126° 41′ 2″ O||align="center" |539 m || Caidauai||align="center" | 8° 38′ 6″ S, 126° 40′ 40″ O||align="center" |301 m

Defawasi

8° 35′ 43″ S, 126° 41′ 32″ O||align="center" |715 m || Lari-Bere||align="center" | 8° 36′ 14″ S, 126° 42′ 17″ O[1]||align="center" |?

Uarou

8° 35′ 28″ S, 126° 41′ 37″ O||align="center" |715 m || || ||

Suco Hae Coni
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Afalari

8° 37′ 50″ S, 126° 38′ 32″ O||align="center" |376 m || Bahatata||align="center" | 8° 38′ 17″ S, 126° 38′ 23″ O||align="center" |375 m

Basarauai

8° 38′ 44″ S, 126° 37′ 51″ O||align="center" |595 m || Hae Coni||align="center" | 8° 38′ 59″ S, 126° 38′ 0″ O||align="center" |559 m

Larigua

8° 37′ 35″ S, 126° 38′ 17″ O||align="center" |478 m || Malulai||align="center" | 8° 37′ 59″ S, 126° 38′ 8″ O||align="center" |681 m

Namanei

8° 38′ 17″ S, 126° 38′ 36″ O||align="center" |375 m || Uaiboro||align="center" | 8° 38′ 44″ S, 126° 37′ 46″ O[1]||align="center" |?

Suco Larisula
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Adoi

8° 38′ 15″ S, 126° 41′ 19″ O||align="center" |290 m || Baiana||align="center" | 8° 39′ 11″ S, 126° 43′ 35″ O||align="center" |228 m

Bibidae

8° 39′ 22″ S, 126° 43′ 38″ O||align="center" |207 m || Bubu-Ha||align="center" | 8° 38′ 15″ S, 126° 41′ 9″ O||align="center" |267 m

Caudatae

8° 37′ 51″ S, 126° 43′ 59″ O||align="center" |255 m || Larisula (Nord)||align="center" | 8° 38′ 6″ S, 126° 43′ 53″ O||align="center" |255 m

Larisula (Süd)

8° 39′ 12″ S, 126° 43′ 39″ O||align="center" |228 m || Lauhare (Nord)||align="center" | 8° 38′ 13″ S, 126° 43′ 48″ O||align="center" |255 m

Lauhare (Süd)

8° 39′ 16″ S, 126° 43′ 29″ O||align="center" |207 m || Tirifalo (Ost)||align="center" | 8° 37′ 44″ S, 126° 42′ 49″ O||align="center" |316 m

Tirifalo (West)

8° 38′ 20″ S, 126° 41′ 9″ O||align="center" |267 m || Uatarefo||align="center" | 8° 38′ 44″ S, 126° 44′ 14″ O||align="center" |233 m

Uata Tefo

8° 39′ 23″ S, 126° 43′ 48″ O||align="center" |201 m || Um||align="center" |?||align="center" |?

Uro (Nord)

8° 38′ 36″ S, 126° 44′ 0″ O||align="center" |233 m || Uro (Süd)||align="center" | 8° 39′ 18″ S, 126° 43′ 49″ O||align="center" |201 m

Suco Lavateri
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Fanalolo

8° 34′ 11″ S, 126° 40′ 56″ O||align="center" |474 m || Ledana||align="center" | 8° 34′ 1″ S, 126° 41′ 4″ O||align="center" |474 m

Onortibalari

8° 34′ 4″ S, 126° 41′ 3″ O||align="center" |474 m || || ||

Suco Osso Huna
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Osso Huna (Ost)

8° 39′ 13″ S, 126° 37′ 33″ O||align="center" |726 m || |Osso Huna (West)||align="center" | 8° 39′ 10″ S, 126° 36′ 48″ O||align="center" |917 m

Suco Samalari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ira Osso

8° 35′ 56″ S, 126° 39′ 50″ O||align="center" |484 m || Taubere||align="center" | 8° 35′ 25″ S, 126° 40′ 10″ O||align="center" |521 m

Suco Uacala
Koan grässan Oat

Da Subdistrikt Baucau[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Baucau
Baucau (Osttimor)
Baucau
Baucau
Suco Bahu
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ana-Ulo

8° 27′ 44″ S, 126° 26′ 58″ O||align="center" |336 m || Bau Oli||align="center" | 8° 27′ 28″ S, 126° 26′ 50″ O[1]||align="center" |?

Bahu

8° 27′ 47″ S, 126° 27′ 3″ O[1]||align="center" |? || Ro-Ulo||align="center" | 8° 27′ 28″ S, 126° 26′ 56″ O||align="center" |336 m

Uaineque

8° 27′ 42″ S, 126° 25′ 53″ O[1]||align="center" |? || || ||

Suco Bucoli
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aubaca

8° 29′ 24″ S, 126° 21′ 35″ O||align="center" |557 m || Bucoli||align="center" | 8° 29′ 8″ S, 126° 20′ 18″ O||align="center" |438 m

Daisimo

8° 29′ 17″ S, 126° 19′ 54″ O[1]||align="center" |? || Habolale||align="center" | 8° 27′ 11″ S, 126° 19′ 13″ O||align="center" |m

Luliheni

8° 29′ 18″ S, 126° 20′ 51″ O||align="center" |545 m || Macadai de Baixo||align="center" | 8° 29′ 13″ S, 126° 20′ 3″ O||align="center" |375 m

Mancadai Atas

8° 29′ 6″ S, 126° 20′ 38″ O||align="center" |438 m || Uaicuha||align="center" | 8° 28′ 9″ S, 126° 17′ 40″ O||align="center" |22 m

Uailacama

8° 29′ 22″ S, 126° 18′ 51″ O||align="center" |268 m || Uaisemo||align="center" | 8° 29′ 11″ S, 126° 19′ 43″ O||align="center" |297 m

Suco Buibau
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Alala

8° 30′ 52″ S, 126° 26′ 20″ O||align="center" |300 m || Buibau||align="center" | 8° 30′ 28″ S, 126° 27′ 54″ O||align="center" |199 m

Builai

8° 30′ 31″ S, 126° 26′ 37″ O||align="center" |339 m || Cailara||align="center" | 8° 29′ 39″ S, 126° 27′ 14″ O||align="center" |348 m

Lanerubi

8° 30′ 46″ S, 126° 28′ 27″ O||align="center" |112 m || Latua||align="center" | 8° 29′ 40″ S, 126° 28′ 10″ O||align="center" |275 m

Loi Dua

8° 30′ 2″ S, 126° 27′ 56″ O||align="center" |248 m || Loidua||align="center" | 8° 29′ 46″ S, 126° 27′ 13″ O||align="center" |333 m

Manulai

8° 31′ 19″ S, 126° 27′ 57″ O||align="center" |127 m || Rabei||align="center" | 8° 29′ 22″ S, 126° 28′ 17″ O||align="center" |227 m

Rahameta

8° 30′ 41″ S, 126° 28′ 29″ O||align="center" |154 m || Samalaculiba||align="center" | 8° 29′ 53″ S, 126° 26′ 56″ O||align="center" |333 m

Uaimoribere

8° 29′ 55″ S, 126° 27′ 3″ O||align="center" |333 m || || ||

Suco Buruma
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Baucau

8° 28′ 16″ S, 126° 27′ 30″ O||align="center" |336 m || Boi-Le||align="center" | 8° 27′ 43″ S, 126° 27′ 22″ O||align="center" |287 m

Buruma

8° 27′ 46″ S, 126° 28′ 51″ O[1]||align="center" |? || Bugaiti||align="center" | 8° 29′ 6″ S, 126° 27′ 28″ O[1]||align="center" |?

Casmuto

8° 27′ 25″ S, 126° 28′ 12″ O||align="center" |222 m || Diwake||align="center" | 8° 26′ 54″ S, 126° 27′ 39″ O||align="center" |205 m

Lutu Mutu

8° 29′ 0″ S, 126° 27′ 27″ O||align="center" |330 m || Macadai||align="center" | 8° 27′ 36″ S, 126° 27′ 12″ O||align="center" |336 m

Ono-Sere

8° 27′ 10″ S, 126° 28′ 24″ O||align="center" |103 m || Racolo||align="center" | 8° 26′ 42″ S, 126° 27′ 48″ O||align="center" |37 m

Sama Itibaha

8° 28′ 42″ S, 126° 27′ 30″ O[1]||align="center" |? || Teolale||align="center" | 8° 27′ 24″ S, 126° 27′ 26″ O||align="center" |287 m

Uailabere

8° 26′ 42″ S, 126° 28′ 35″ O||align="center" |12 m || Uatabo||align="center" | 8° 26′ 27″ S, 126° 27′ 54″ O||align="center" |37 m

Uatu Lete

8° 28′ 22″ S, 126° 27′ 14″ O[1]||align="center" |? || || ||

Suco Caibada
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ana-Uaro

8° 27′ 12″ S, 126° 26′ 28″ O||align="center" |324 m || Caiobilale||align="center" | 8° 27′ 48″ S, 126° 28′ 10″ O||align="center" |288 m

Data-Ua

8° 27′ 46″ S, 126° 27′ 50″ O||align="center" |288 m || Haurobu||align="center" | 8° 26′ 25″ S, 126° 24′ 57″ O||align="center" |353 m

Luhadora

8° 28′ 21″ S, 126° 29′ 0″ O||align="center" |185 m || Soli-Ua||align="center" | 8° 28′ 7″ S, 126° 29′ 16″ O||align="center" |102 m

Uaicainaro

8° 28′ 16″ S, 126° 28′ 39″ O||align="center" |248 m || Uaisarigo||align="center" | 8° 27′ 30″ S, 126° 29′ 31″ O||align="center" |61 m

Uani-Uma

8° 26′ 31″ S, 126° 26′ 52″ O||align="center" |162 m || || ||

Suco Gariuai
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bahamori

8° 32′ 15″ S, 126° 20′ 30″ O||align="center" |880 m || Cairiri||align="center" | 8° 33′ 58″ S, 126° 22′ 49″ O||align="center" |604 m

Darasula

8° 32′ 1″ S, 126° 20′ 48″ O||align="center" |904 m || Gariuai||align="center" | 8° 32′ 40″ S, 126° 24′ 38″ O||align="center" |419 m

Luboria

8° 32′ 25″ S, 126° 24′ 46″ O||align="center" |362 m || Maucale||align="center" | 8° 33′ 24″ S, 126° 24′ 52″ O||align="center" |341 m

Uaibehana

8° 34′ 8″ S, 126° 22′ 27″ O||align="center" |647 m || Uaturau||align="center" | 8° 32′ 55″ S, 126° 24′ 50″ O||align="center" |353 m

Suco Samalari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Manuta

8° 31′ 19″ S, 126° 27′ 57″ O||align="center" |127 m || Samalari||align="center" | 8° 31′ 24″ S, 126° 28′ 12″ O[1]||align="center" |?

Sorulai

8° 31′ 11″ S, 126° 28′ 13″ O||align="center" |122 m || Visto||align="center" | 8° 30′ 58″ S, 126° 28′ 25″ O||align="center" |112 m

Waidun

8° 31′ 42″ S, 126° 28′ 52″ O||align="center" |111 m || || ||

Suco Seiçal
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ague

8° 31′ 50″ S, 126° 32′ 23″ O[1]||align="center" |? || Aldeia Nova||align="center" | 8° 28′ 47″ S, 126° 32′ 50″ O[1]||align="center" |?

Baboro

8° 28′ 54″ S, 126° 31′ 12″ O||align="center" |25 m || Binagua||align="center" | 8° 27′ 36″ S, 126° 31′ 2″ O||align="center" |m

Festau

8° 32′ 24″ S, 126° 30′ 53″ O||align="center" |162 m || Gamana||align="center" | 8° 29′ 6″ S, 126° 33′ 29″ O||align="center" |20 m

Lacoda

8° 28′ 32″ S, 126° 32′ 4″ O||align="center" |m || Leuque Racabu||align="center" | 8° 30′ 57″ S, 126° 30′ 22″ O||align="center" |76 m

Loiborouai

8° 29′ 54″ S, 126° 30′ 38″ O||align="center" |41 m || Muassufa||align="center" | 8° 30′ 0″ S, 126° 30′ 19″ O||align="center" |52 m

Seiçal

8° 28′ 28″ S, 126° 31′ 19″ O||align="center" |m || Seiçal Baru||align="center" | 8° 28′ 34″ S, 126° 32′ 31″ O||align="center" |m

Umaquerek

8° 29′ 39″ S, 126° 30′ 46″ O||align="center" |34 m || Umarama||align="center" | 8° 29′ 1″ S, 126° 33′ 8″ O||align="center" |m

Suco Tirilolo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caibolale

8° 26′ 41″ S, 126° 21′ 29″ O||align="center" |292 m || Caicido||align="center" | 8° 26′ 30″ S, 126° 23′ 56″ O||align="center" |331 m

Lialailesso

8° 26′ 53″ S, 126° 23′ 17″ O||align="center" |392 m || Osso-Ua||align="center" | 8° 26′ 58″ S, 126° 21′ 23″ O||align="center" |329 m

Parlamento

8° 27′ 36″ S, 126° 23′ 5″ O||align="center" |414 m || Uaisa||align="center" | 8° 26′ 56″ S, 126° 21′ 33″ O||align="center" |329 m

Suco Triloca
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Angkasa Baru

8° 30′ 18″ S, 126° 21′ 42″ O||align="center" |676 m || Dingantara||align="center" | 8° 29′ 32″ S, 126° 21′ 56″ O||align="center" |560 m

Lequiloi Uato

8° 30′ 38″ S, 126° 21′ 45″ O||align="center" |647 m || Macadai de Cima||align="center" | 8° 30′ 42″ S, 126° 21′ 23″ O||align="center" |676 m

Rajawati

8° 30′ 4″ S, 126° 21′ 54″ O||align="center" |607 m || Uaiboila||align="center" | 8° 31′ 15″ S, 126° 21′ 0″ O||align="center" |759 m

Uatosaboli

8° 27′ 5″ S, 126° 20′ 6″ O||align="center" |76 m || || ||

Suco Uailili
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Afacaimau

8° 31′ 35″ S, 126° 26′ 0″ O||align="center" |309 m || Afagua Manufai||align="center" | 8° 31′ 33″ S, 126° 26′ 11″ O||align="center" |309 m

Bahamori

8° 32′ 25″ S, 126° 25′ 25″ O||align="center" |309 m || Ledatame||align="center" | 8° 31′ 56″ S, 126° 25′ 35″ O||align="center" |334 m

Lilouarica

8° 33′ 16″ S, 126° 28′ 45″ O||align="center" |200 m || Ossoluga||align="center" | 8° 31′ 34″ S, 126° 27′ 56″ O||align="center" |127 m

Tuduala

8° 32′ 38″ S, 126° 28′ 18″ O||align="center" |156 m || Uailili||align="center" | 8° 30′ 42″ S, 126° 26′ 33″ O[1]||align="center" |309 m

Uaimanuboe

8° 32′ 33″ S, 126° 25′ 44″ O||align="center" |309 m || Uatabala||align="center" | 8° 32′ 1″ S, 126° 27′ 9″ O||align="center" |177 m

Uatoua

8° 34′ 33″ S, 126° 27′ 23″ O||align="center" |192 m || Uatoue||align="center" | 8° 34′ 8″ S, 126° 28′ 37″ O||align="center" |204 m

Uatubala

8° 33′ 25″ S, 126° 27′ 11″ O||align="center" |172 m || Uaturau||align="center" | 8° 31′ 14″ S, 126° 26′ 13″ O||align="center" |341 m

Da Subdistrikt Laga[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Laga
Laga (Osttimor)
Laga
Laga
Suco Atelari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Atelari

8° 32′ 48″ S, 126° 42′ 13″ O||align="center" |403 m || Buadolo||align="center" | 8° 33′ 33″ S, 126° 41′ 24″ O||align="center" |440 m

Lauadae

8° 32′ 49″ S, 126° 42′ 6″ O||align="center" |403 m || Liarafa||align="center" | 8° 32′ 33″ S, 126° 43′ 15″ O||align="center" |390 m

Loilari

8° 33′ 1″ S, 126° 41′ 50″ O||align="center" |403 m || Nelu Uai||align="center" | 8° 34′ 1″ S, 126° 42′ 31″ O||align="center" |748 m

Samagata

8° 33′ 31″ S, 126° 41′ 52″ O||align="center" |521 m || Siguilaba||align="center" | 8° 32′ 18″ S, 126° 42′ 23″ O||align="center" |390 m

Sirimana

8° 33′ 50″ S, 126° 42′ 56″ O||align="center" |805 m || Uaraba||align="center" | 8° 31′ 4″ S, 126° 42′ 21″ O||align="center" |280 m

Uatalofo

8° 33′ 14″ S, 126° 42′ 4″ O||align="center" |403 m || || ||

Suco Libagua
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Larimuta

8° 29′ 49″ S, 126° 38′ 57″ O||align="center" |497 m || Libagua||align="center" | 8° 29′ 18″ S, 126° 39′ 20″ O||align="center" |484 m

Tirilolo

8° 29′ 55″ S, 126° 39′ 19″ O||align="center" |523 m || || ||

Suco Nunira
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Binagua

8° 25′ 53″ S, 126° 40′ 47″ O[1]||align="center" |74 m || Borulau||align="center" | 8° 29′ 17″ S, 126° 38′ 51″ O||align="center" |447 m

Bubodefo

8° 29′ 5″ S, 126° 39′ 35″ O||align="center" |440 m || Buigira||align="center" | 8° 27′ 4″ S, 126° 38′ 19″ O[1]||align="center" |62 m

Buscaulari

8° 28′ 58″ S, 126° 39′ 3″ O||align="center" |410 m || Lalulai||align="center" | 8° 29′ 49″ S, 126° 40′ 34″ O||align="center" |553 m

Larifanu

8° 29′ 0″ S, 126° 38′ 16″ O||align="center" |379 m || Libagua||align="center" | 8° 29′ 18″ S, 126° 39′ 20″ O||align="center" |484 m

Loilaku

8° 29′ 0″ S, 126° 39′ 41″ O||align="center" |440 m || Nunira||align="center" | 8° 29′ 12″ S, 126° 39′ 3″ O||align="center" |410 m

Uari Lana

8° 29′ 22″ S, 126° 39′ 3″ O[1]||align="center" |? || Uasilaua||align="center" | 8° 28′ 58″ S, 126° 38′ 0″ O||align="center" |335 m

Uassabolo

8° 27′ 12″ S, 126° 37′ 42″ O||align="center" |21 m || || ||

Suco Saelari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bubuloma

8° 29′ 5″ S, 126° 41′ 17″ O||align="center" |464 m || Lari-Ledana||align="center" | 8° 28′ 36″ S, 126° 42′ 31″ O||align="center" |354 m

Lau Hare

8° 29′ 35″ S, 126° 41′ 15″ O||align="center" |456 m || Riadae||align="center" | 8° 29′ 6″ S, 126° 41′ 29″ O||align="center" |464 m

Saelari

8° 29′ 0″ S, 126° 41′ 55″ O||align="center" |382 m || Samalolo||align="center" | 8° 29′ 24″ S, 126° 41′ 0″ O||align="center" |553 m

Terobala

8° 29′ 27″ S, 126° 41′ 13″ O||align="center" |553 m || || ||

Suco Sagadate
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Abuti

8° 32′ 26″ S, 126° 43′ 20″ O||align="center" |403 m || Alasafa||align="center" | 8° 30′ 26″ S, 126° 40′ 45″ O||align="center" |499 m

Auraba

8° 31′ 4″ S, 126° 42′ 21″ O||align="center" |280 m || Beliuali||align="center" | 8° 30′ 50″ S, 126° 42′ 5″ O||align="center" |322 m

Ia Sula

8° 31′ 8″ S, 126° 41′ 36″ O||align="center" |413 m || Naha-Afa||align="center" | 8° 32′ 1″ S, 126° 42′ 37″ O||align="center" |328 m

One-Bu'u

8° 31′ 21″ S, 126° 41′ 33″ O||align="center" |446 m || Samagata||align="center" | 8° 31′ 20″ S, 126° 41′ 38″ O||align="center" |446 m

Selegua

8° 31′ 10″ S, 126° 41′ 27″ O||align="center" |413 m || Sire-Bu'u||align="center" | 8° 32′ 9″ S, 126° 43′ 26″ O||align="center" |308 m

Ulabuti

8° 30′ 35″ S, 126° 42′ 26″ O||align="center" |268 m || || ||

Suco Samalari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bubodefo

8° 29′ 5″ S, 126° 39′ 35″ O||align="center" |440 m || Lalu Uai||align="center" | 8° 29′ 49″ S, 126° 40′ 34″ O||align="center" |553 m

Larisula

8° 29′ 28″ S, 126° 40′ 12″ O||align="center" |522 m || Laucolo||align="center" | 8° 28′ 27″ S, 126° 40′ 4″ O||align="center" |406 m

Lualari

8° 28′ 20″ S, 126° 40′ 2″ O||align="center" |406 m || Samalari||align="center" | 8° 29′ 11″ S, 126° 40′ 0″ O||align="center" |476 m

Sorugua

8° 29′ 2″ S, 126° 39′ 54″ O||align="center" |476 m || || ||

Suco Soba
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Butufalo

8° 29′ 14″ S, 126° 37′ 3″ O||align="center" |232 m || Heu-Uai||align="center" | 8° 28′ 10″ S, 126° 36′ 16″ O[1]||align="center" |?

Kotagama

8° 28′ 7″ S, 126° 36′ 3″ O[1]||align="center" |39 m || Laga||align="center" | 8° 28′ 20″ S, 126° 35′ 49″ O||align="center" |78 m

Soba

8° 28′ 29″ S, 126° 35′ 54″ O||align="center" |78 m || Suataici||align="center" | 8° 28′ 20″ S, 126° 36′ 1″ O||align="center" |78 m

Uacilava

8° 28′ 58″ S, 126° 38′ 0″ O||align="center" |335 m || || ||

Suco Tequinaumata
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aclemilari

8° 29′ 31″ S, 126° 35′ 57″ O||align="center" |131 m || Boleha||align="center" | 8° 30′ 10″ S, 126° 37′ 24″ O||align="center" |318 m

Bulubai

8° 28′ 34″ S, 126° 35′ 24″ O||align="center" |36 m || Caicasalari||align="center" | 8° 28′ 35″ S, 126° 35′ 5″ O||align="center" |15 m

Couguira

8° 29′ 56″ S, 126° 36′ 2″ O||align="center" |155 m || Gugulai||align="center" | 8° 28′ 55″ S, 126° 33′ 43″ O||align="center" |20 m

Karanau

8° 29′ 8″ S, 126° 33′ 56″ O||align="center" |24 m || Larigua||align="center" | 8° 30′ 28″ S, 126° 34′ 52″ O||align="center" |125 m

Mulia

8° 29′ 1″ S, 126° 33′ 43″ O||align="center" |20 m || Racolo||align="center" | 8° 29′ 29″ S, 126° 34′ 18″ O||align="center" |57 m

Samaguia

8° 28′ 48″ S, 126° 35′ 21″ O||align="center" |66 m || Saebere||align="center" | 8° 29′ 0″ S, 126° 33′ 52″ O[1]||align="center" |24 m

Sialimo

8° 29′ 5″ S, 126° 33′ 53″ O||align="center" |24 m || Telibudae||align="center" | 8° 28′ 35″ S, 126° 35′ 36″ O||align="center" |36 m

Tequinaumata

8° 28′ 40″ S, 126° 35′ 9″ O||align="center" |15 m || Uarintana||align="center" | 8° 29′ 10″ S, 126° 35′ 52″ O||align="center" |108 m

Waiaca

8° 29′ 13″ S, 126° 34′ 2″ O[1]||align="center" |? || || ||

Da Subdistrikt Quelicai[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Quelicai
Quelicai (Osttimor)
Quelicai
Quelicai
Suco Abafala
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Abafala

8° 33′ 16″ S, 126° 33′ 57″ O[1]||align="center" |303 m || Mumana||align="center" | 8° 33′ 55″ S, 126° 33′ 46″ O||align="center" |340 m

Wabere

8° 34′ 11″ S, 126° 34′ 29″ O||align="center" |340 m || || ||

Suco Abo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Abo-Uaimatele

8° 37′ 50″ S, 126° 33′ 39″ O[1]||align="center" |? || Osso-Messa||align="center" | 8° 38′ 43″ S, 126° 33′ 40″ O||align="center" |1.251 m

Uaidora

8° 38′ 11″ S, 126° 33′ 52″ O||align="center" |1.290 m || || ||

Suco Afaça
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Afaça

8° 32′ 44″ S, 126° 36′ 4″ O||align="center" |459 m || Boralai||align="center" | 8° 33′ 6″ S, 126° 36′ 6″ O||align="center" |553 m

Loi Rae

8° 33′ 47″ S, 126° 36′ 46″ O||align="center" |941 m || Muturo||align="center" | 8° 33′ 48″ S, 126° 36′ 54″ O||align="center" |941 m

Quelicai (Afaçá)

8° 32′ 42″ S, 126° 35′ 50″ O||align="center" |459 m || Vecubuti||align="center" | 8° 32′ 35″ S, 126° 35′ 55″ O||align="center" |459 m

Suco Baguia
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Baguia

8° 35′ 21″ S, 126° 32′ 47″ O||align="center" |636 m || Butileo||align="center" | 8° 35′ 46″ S, 126° 33′ 22″ O||align="center" |713 m

Lacolio

8° 34′ 59″ S, 126° 32′ 46″ O[1]||align="center" | ? || Laua-Liu||align="center" | 8° 35′ 31″ S, 126° 33′ 1″ O[1]||align="center" | ?

Quelicai

8° 36′ 5″ S, 126° 33′ 33″ O[1]||align="center" |713 m || Samadae||align="center" | 8° 34′ 32″ S, 126° 33′ 10″ O||align="center" |539 m

Suco Bualale
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bualale

8° 38′ 35″ S, 126° 32′ 33″ O||align="center" |896 m || Eduquele||align="center" | 8° 37′ 2″ S, 126° 31′ 19″ O||align="center" |562 m

Lialura

8° 37′ 40″ S, 126° 32′ 54″ O||align="center" |908 m || Ruta||align="center" | 8° 37′ 18″ S, 126° 32′ 1″ O||align="center" |658 m

Saraida

8° 37′ 31″ S, 126° 33′ 2″ O[1]||align="center" |? || || ||

Suco Guruça
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Cotaissi

8° 32′ 14″ S, 126° 33′ 45″ O||align="center" |249 m || Culugia||align="center" | 8° 34′ 36″ S, 126° 36′ 5″ O||align="center" |759 m

Daraloi

8° 36′ 21″ S, 126° 36′ 36″ O||align="center" |1.495 m || Facua||align="center" | 8° 35′ 2″ S, 126° 36′ 7″ O||align="center" |841 m

Gugolai

8° 34′ 42″ S, 126° 35′ 59″ O||align="center" |759 m || Guruça||align="center" | 8° 32′ 35″ S, 126° 33′ 53″ O||align="center" |275 m

Maebu

8° 31′ 35″ S, 126° 34′ 39″ O||align="center" |198 m || Maukiki||align="center" | 8° 35′ 27″ S, 126° 36′ 11″ O||align="center" |950 m

Saebere

8° 34′ 26″ S, 126° 35′ 54″ O[1]||align="center" |? || Telama||align="center" | 8° 32′ 35″ S, 126° 33′ 53″ O||align="center" |275 m

Uadaboru

8° 36′ 6″ S, 126° 36′ 32″ O||align="center" |1.340 m || Ucamuni||align="center" | 8° 33′ 11″ S, 126° 35′ 21″ O||align="center" |412 m

Uehuafa

8° 33′ 54″ S, 126° 36′ 40″ O||align="center" |844 m || || ||

Suco Lacoliu
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Lacoliu

8° 36′ 41″ S, 126° 34′ 15″ O||align="center" |887 m || Mucububo||align="center" | 8° 37′ 22″ S, 126° 34′ 17″ O||align="center" |1.290 m

Uaule

8° 37′ 19″ S, 126° 33′ 54″ O||align="center" |1.156 m || || ||

Suco Laisorolai de Baixo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Dara-Oma

8° 38′ 24″ S, 126° 32′ 16″ O||align="center" |896 m ||Uatalio||align="center" | 8° 37′ 58″ S, 126° 31′ 43″ O||align="center" |614 m

Uluisi

8° 38′ 20″ S, 126° 31′ 57″ O||align="center" |785 m || || ||

Suco Laisorolai de Cima
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Abo-Lir

8° 38′ 19″ S, 126° 34′ 0″ O[1]||align="center" |? || Abo-Matebian||align="center" | 8° 38′ 30″ S, 126° 33′ 56″ O[1]||align="center" |1.451 m

Baticassa

8° 39′ 16″ S, 126° 31′ 59″ O||align="center" |785 m || Laisorolai||align="center" | 8° 39′ 21″ S, 126° 32′ 7″ O||align="center" |785 m

Laisorolai (Dorf)

8° 39′ 13″ S, 126° 32′ 52″ O||align="center" |1.035 m || Maluro||align="center" | 8° 39′ 34″ S, 126° 31′ 30″ O||align="center" |682 m

Samalano

8° 39′ 42″ S, 126° 33′ 2″ O||align="center" |950 m || Uaidaba||align="center" | 8° 39′ 15″ S, 126° 32′ 26″ O||align="center" |877 m

Uaroro

8° 40′ 17″ S, 126° 32′ 0″ O||align="center" |638 m || || ||

Suco Lelalai
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Cairedo

8° 38′ 12″ S, 126° 30′ 27″ O||align="center" |472 m || Daemenama||align="center" | 8° 39′ 35″ S, 126° 31′ 3″ O||align="center" |590 m

Lelalai (Nord)

8° 37′ 53″ S, 126° 29′ 29″ O||align="center" |368 m || Lelalai (Ost)||align="center" | 8° 39′ 26″ S, 126° 31′ 6″ O||align="center" |590 m

Lolubowogua

8° 39′ 53″ S, 126° 31′ 6″ O||align="center" |532 m || Sauacassa (Ost)||align="center" | 8° 39′ 9″ S, 126° 30′ 46″ O||align="center" |603 m

Sauacassa (Süd)

8° 40′ 35″ S, 126° 30′ 58″ O||align="center" |465 m || Sogau||align="center" | 8° 38′ 43″ S, 126° 29′ 4″ O||align="center" |357 m

Uabuu

8° 38′ 43″ S, 126° 30′ 20″ O||align="center" |497 m || Uaibu||align="center" | 8° 38′ 46″ S, 126° 30′ 45″ O||align="center" |603 m

Ualiu

8° 37′ 58″ S, 126° 31′ 43″ O||align="center" |614 m || Uilao||align="center" | 8° 38′ 37″ S, 126° 29′ 52″ O||align="center" |433 m

Suco Letemumo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bubolita

8° 36′ 55″ S, 126° 32′ 25″ O||align="center" |747 m || Laco Liu||align="center" | 8° 36′ 41″ S, 126° 33′ 11″ O||align="center" |785 m

Lacudala

8° 37′ 7″ S, 126° 32′ 58″ O||align="center" |877 m || Lebenei||align="center" | 8° 35′ 44″ S, 126° 32′ 54″ O||align="center" |636 m

Letemumo

8° 35′ 43″ S, 126° 32′ 17″ O||align="center" |624 m || Tabere||align="center" | 8° 35′ 51″ S, 126° 32′ 37″ O||align="center" |631 m

Suco Macalaco
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bocilai

8° 34′ 21″ S, 126° 31′ 22″ O||align="center" |458 m || Chefamuai||align="center" | 8° 35′ 11″ S, 126° 31′ 45″ O||align="center" |568 m

Defadae

8° 35′ 0″ S, 126° 31′ 22″ O||align="center" |509 m || Larimuta||align="center" | 8° 35′ 0″ S, 126° 30′ 50″ O||align="center" |444 m

Larubo

8° 35′ 12″ S, 126° 30′ 46″ O||align="center" |444 m || Luborice||align="center" | 8° 35′ 5″ S, 126° 31′ 13″ O||align="center" |444 m

Macalaco

8° 34′ 14″ S, 126° 31′ 6″ O||align="center" |351 m || Macalira||align="center" | 8° 34′ 27″ S, 126° 31′ 34″ O||align="center" |458 m

Suco Maluro
Koane grässan Oat
Suco Namanei
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Namanei

8° 31′ 22″ S, 126° 37′ 48″ O||align="center" |750 m || || ||

Suco Uaitame
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caranu

8° 35′ 23″ S, 126° 34′ 27″ O[1]||align="center" |? || Laumana||align="center" | 8° 37′ 12″ S, 126° 34′ 58″ O||align="center" |1.254 m

Uaitame (Nord)

8° 34′ 57″ S, 126° 34′ 24″ O||align="center" |493 m || Uaitame (Süd)||align="center" | 8° 35′ 16″ S, 126° 34′ 13″ O||align="center" |591 m

Da Subdistrikt Vemasse[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Vemasse
Vemasse (Osttimor)
Vemasse
Vemasse
Suco Caicua
Koane grässan Oat
Suco Loilubo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caitaranau

8° 34′ 28″ S, 126° 20′ 22″ O||align="center" |665 m || Nunoti||align="center" | 8° 34′ 13″ S, 126° 20′ 14″ O||align="center" |707 m

Uaidau

8° 34′ 21″ S, 126° 20′ 22″ O||align="center" |665 m || || ||

Suco Ossouala
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caidenulale

8° 35′ 13″ S, 126° 20′ 14″ O||align="center" |638 m || Hoineuai||align="center" | 8° 35′ 7″ S, 126° 20′ 22″ O||align="center" |631 m

Lolinuno

8° 35′ 6″ S, 126° 20′ 16″ O||align="center" |631 m || Uma Ana Ico||align="center" | 8° 35′ 25″ S, 126° 20′ 4″ O||align="center" |622 m

Suco Ostico
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bahamori

8° 32′ 15″ S, 126° 20′ 30″ O||align="center" |880 m || Haunau||align="center" | 8° 32′ 26″ S, 126° 20′ 6″ O||align="center" |743 m

Ostico

8° 31′ 59″ S, 126° 20′ 2″ O||align="center" |722 m || Ueobai||align="center" | 8° 32′ 12″ S, 126° 20′ 8″ O||align="center" |722 m

Suco Uaigae
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Uaigae

8° 34′ 55″ S, 126° 12′ 30″ O||align="center" |244 m || || ||

Suco Uato-Lari
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bahalale

8° 33′ 48″ S, 126° 20′ 4″ O||align="center" |707 m || Naulale||align="center" | 8° 34′ 26″ S, 126° 20′ 7″ O||align="center" |664 m

Uaiharabo'o

8° 34′ 2″ S, 126° 20′ 8″ O||align="center" |707 m || Uato-Lari||align="center" | 8° 34′ 5″ S, 126° 20′ 20″ O||align="center" |745 m

Suco Vemasse
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bahamori

8° 30′ 33″ S, 126° 13′ 41″ O||align="center" |84 m ||Caicua||align="center" | 8° 30′ 45″ S, 126° 13′ 33″ O||align="center" |174 m

Karabela

8° 28′ 52″ S, 126° 16′ 40″ O||align="center" |17 m ||Lor||align="center" | 8° 30′ 14″ S, 126° 14′ 12″ O||align="center" |23 m

Oralan

8° 30′ 26″ S, 126° 13′ 9″ O||align="center" |61 m ||Raha||align="center" | 8° 30′ 57″ S, 126° 12′ 9″ O||align="center" |52 m

Vemasse

8° 30′ 38″ S, 126° 12′ 38″ O||align="center" |37 m || || ||

Da Subdistrikt Venilale[Weakln | Am Quelltext weakln]

Subdistrikt Venilale
Venilale (Osttimor)
Venilale
Venilale
Suco Bado-Ho'o
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bado-Ho'o

8° 36′ 6″ S, 126° 24′ 15″ O||align="center" |556 m || Lacouma||align="center" | 8° 35′ 20″ S, 126° 26′ 53″ O||align="center" |204 m

Neo-Ho'o

8° 36′ 15″ S, 126° 23′ 59″ O||align="center" |556 m || Uaibobo||align="center" | 8° 38′ 0″ S, 126° 26′ 28″ O||align="center" |300 m

Uaicana

8° 38′ 44″ S, 126° 25′ 59″ O||align="center" |327 m || Uaitoco||align="center" | 8° 37′ 33″ S, 126° 26′ 35″ O||align="center" |312 m

Uma Ana Ico

8° 37′ 49″ S, 126° 23′ 27″ O||align="center" |815 m || || ||

Suco Baha Mori
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Caimale-Ho'o

8° 36′ 47″ S, 126° 25′ 14″ O||align="center" |605 m || Cuno-Oli||align="center" | 8° 36′ 36″ S, 126° 26′ 54″ O||align="center" |224 m

Dara Lata

8° 36′ 6″ S, 126° 27′ 9″ O||align="center" |209 m || Lia-Oli||align="center" | 8° 36′ 51″ S, 126° 22′ 59″ O||align="center" |686 m

Uai-Toqui

8° 36′ 24″ S, 126° 24′ 48″ O||align="center" |542 m || Uatubela Oli||align="center" | 8° 36′ 14″ S, 126° 23′ 48″ O||align="center" |498 m

Suco Fatulia
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Bahadato

8° 39′ 27″ S, 126° 21′ 34″ O||align="center" |752 m || Fatulia||align="center" | 8° 38′ 28″ S, 126° 21′ 58″ O||align="center" |888 m

Osso-Uaque

8° 39′ 18″ S, 126° 21′ 40″ O||align="center" |752 m || Uai-To-Bono||align="center" | 8° 39′ 12″ S, 126° 22′ 13″ O||align="center" |802 m

Uatulia

8° 38′ 49″ S, 126° 22′ 22″ O||align="center" |781 m || || ||

Suco Uailaha
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Baru

8° 38′ 49″ S, 126° 22′ 42″ O||align="center" |781 m || Caihurulale||align="center" | 8° 38′ 36″ S, 126° 23′ 29″ O||align="center" |841 m

Caubai

8° 38′ 27″ S, 126° 24′ 27″ O||align="center" |637 m || Luha Oli||align="center" | 8° 38′ 5″ S, 126° 25′ 14″ O||align="center" |602 m

Uailaha

8° 38′ 21″ S, 126° 23′ 33″ O||align="center" |841 m || || ||

Suco Uai Oli
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Aca Uatu

8° 39′ 43″ S, 126° 24′ 53″ O||align="center" |496 m || Daule||align="center" | 8° 39′ 18″ S, 126° 25′ 24″ O||align="center" |406 m

Luli Bau

8° 40′ 26″ S, 126° 26′ 2″ O||align="center" |304 m || Ualae||align="center" | 8° 40′ 18″ S, 126° 25′ 25″ O||align="center" |444 m

Uatu Missa

8° 39′ 52″ S, 126° 25′ 27″ O||align="center" |442 m || || ||

Suco Uatu Haco
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Ariana

8° 38′ 12″ S, 126° 24′ 40″ O||align="center" |668 m || Larameta||align="center" | 8° 40′ 49″ S, 126° 25′ 52″ O||align="center" |304 m

Lia Bala

8° 38′ 12″ S, 126° 25′ 30″ O||align="center" |513 m || Luaholi||align="center" | 8° 38′ 5″ S, 126° 25′ 14″ O||align="center" |602 m

Ossogori

8° 38′ 17″ S, 126° 26′ 15″ O||align="center" |275 m || Venilale||align="center" | 8° 38′ 35″ S, 126° 22′ 42″ O||align="center" |863 m

Uai-Tali-Bu'u

8° 37′ 43″ S, 126° 22′ 58″ O||align="center" |780 m || Uatu Uasa||align="center" | 8° 38′ 18″ S, 126° 22′ 57″ O||align="center" |849 m

Suco Uma Ana Ico
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Quele-Boro-Uai

8° 35′ 5″ S, 126° 22′ 47″ O||align="center" |599 m || Uatu-Nau||align="center" | 8° 34′ 38″ S, 126° 23′ 24″ O||align="center" |524 m

Umatunau

8° 35′ 27″ S, 126° 22′ 56″ O||align="center" |602 m || || ||

Suco Uma Ana Ulo
'Oat Position Häh Oat Position Häh
Betunau

8° 35′ 46″ S, 126° 23′ 5″ O||align="center" |605 m || Caihula||align="center" | 8° 35′ 20″ S, 126° 24′ 24″ O||align="center" |409 m

Nuno Doco

8° 34′ 55″ S, 126° 23′ 24″ O||align="center" |513 m || Osso-Gui-Gui||align="center" | 8° 34′ 57″ S, 126° 24′ 39″ O||align="center" |372 m

Uma Ana Ulo

8° 35′ 30″ S, 126° 23′ 14″ O[1]||align="center" |? || Venilale||align="center" | 8° 34′ 57″ S, 126° 22′ 52″ O||align="center" |599 m

Beleg[Weakln | Am Quelltext weakln]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 1,18 1,19 1,20 1,21 1,22 1,23 1,24 1,25 1,26 1,27 1,28 1,29 1,30 1,31 1,32 1,33 1,34 Get Coordinate - Wiki Koordinaten ermitteln

Schau aa[Weakln | Am Quelltext weakln]