Fred Durst

Aus Wikipedia
Wexln zua: Navigation, Suach
Der Artikl is im Dialekt Soizkaummaguadlarisch gschrim worn.
Da Durst Fred

Da Fred Durst (* 20. August 1970 in Jacksonville, Florida) is a US-amerikanischa Sänga, Regissöa und Frontmau vo da Band Limp Bizkit.

Mid Limp Bizkit is da Durst Fred zu oan vo de greßtn Rockstars in de spädn 90er Johr woan. Limp Bizkit is da Durchbruch mid ana Cova-Version vom George Michael seim Faith gelungen. An großn Aunteil drau hod da Fernsehsenda MTV ghobt der den Song häufig gspüd hod. Es hod nu aundare Hits gem, wia "Nookie", "Break Stuff", "Take A Look Around", "Rollin'", "My Generation" und "Behind Blue Eyes".

Im Aprü 2007 hod da Fred Durst sein eastn Füm, bei dem a Regie gfüad hod, voagschdöd. Beim "Tribeca Film Festival" hod a guade Kritikn vo bekaunte Regisseure eahoidn. Da Fred hod schau in da Kurz Serie "Revelations", beim Thriller "Population 436" und bei "Dr. House" ois Nebnrolle midgschpüd.

Diskografie[VE | Weakln]

Limp Bizkit

  • Three Dollar Bill Y'All$ (1997)
  • Significant Other (1999)
  • Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water (2000)
  • New Old Songs (2001)
  • Results May Vary (2003)
  • The Unquestionable Truth (Part 1) (2005)
  • Greatest Hitz (2005)
  • Rock Im Park 2001 (2008)

Filmografie[VE | Weakln]

Musikvideos[VE | Weakln]

  • Olle Musikvideos vo Limp Bizkit
  • Cold - Give (1997), Cameo-Auftritt
  • Soulfly - Bleed (1998), Cameo-Auftritt
  • Korn - Got the Life (1998), Cameo-Auftritt
  • Korn - Falling Away from Me (1999), Cameo-Auftritt
  • Lil' Bow Wow - Bow Wow (That's My Name) (2000), Cameo-Auftritt
  • Eminem - The Real Slim Shady (2000), Cameo-Auftritt
  • Puddle of Mudd - Control (2001), Cameo-Auftritt
  • 8-Ball - Stop Playin' Games (2001), Cameo-Auftritt
  • Staind - It's Been Awhile (2001)
  • Strait Up - Angel's Son (2000)
  • All Stars Tribute - What's Going On (2001)

Füme[VE | Weakln]

  • Zoolander (2001), Cameo-Auftritt
  • Pauly Shore is Dead (2003), Cameo-Auftritt
  • Be Cool (2005), Cameo-Auftritt
  • Revelations (2005)
  • The Truth With Evan Jealous (Short-Movie) (2005)
  • Population 436 (2006)
  • The Education Of Charlie Banks (2007)
  • Dr. House (2008)

Ois Regisseur[VE | Weakln]

  • Limp Bizkit - Faith (1997)
  • Limp Bizkit - Nookie (1999)
  • Limp Bizkit - Break Stuff (1999)
  • Limp Bizkit - Re-Arranged (1999)
  • Limp Bizkit - N 2 Gether Now (1999)
  • Staind - Just Go (1999)
  • Staind - Home (1999)
  • KoRn - Falling Away from Me (1999)
  • Limp Bizkit - My Generation (2000)
  • Limp Bizkit - Rollin' (Air Raid Vehicle) (2000)
  • Limp Bizkit - My Way (2000)
  • Limp Bizkit - Boiler (2000), Nebenregisseur
  • Cold - No One (2000)
  • Puddle of Mudd - Blurry (2002)
  • Staind - It's Been Awhile (2001)
  • 8-Ball - Stop Playin Games (2001)
  • Deadsy - The Key to Gramercy Park (2002)
  • Staind - Epiphany (2002)
  • Limp Bizkit - Eat You Alive (2003)
  • Limp Bizkit - Behind Blue Eyes (2003)
  • The Education of Charlie Banks (2007)