Extremschrammeln

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Extremschrammeln
Roland Neuwirth & de Extremschrammeln (Donauinselfest 2008)
Roland Neuwirth & de Extremschrammeln (Donauinselfest 2008)
Oigmoans
Richtung Weanaliad, Schrammeln, Neiche Voiksmusi
Grindungsmitglieda
Gsang, Schrammelgitarre
Roland Neuwirth
Aktuelle Bsetzung
Gsaung, Schrammelgitarrn
Roland Neuwirth
Gsaung
Doris Windhager
Marko Zivadinovic
Manfred Kammerhofer
Geign
Bernie Mallinger
Extremschrammeln, Wean 2010.

De Extremschrammeln (aa Neuwirth Extremschrammeln oda Roland Neuwirth & Extremschrammeln, friacha Neuwirth Schrammeln) is a Weana Quintett vau da Neichn Voiksmusi, des wos 1974 grindt wuan is. Da Grinda, Vuasänga und Schrammelgitarrist is da Roland Neuwirth. De Musi vau de Extremschammeln vabindt des traditionölle Weanaliad und de Schrammelmusi mitn Blues, Jazz, Rock und da neichn "ernstn" Musi (Neie Musi).

Diskografie[VE | Weakln]

Singles[VE | Weakln]

  • 1977: 10 Wienerlieder und 1 Fußpilzblues
  • 1983: Extrem
  • 1984: Alles is hin
  • 1988: Guat drauf
  • 1989: Waß da Teufel
  • 1994: Essig & Öl
  • 1995: Moment, der Christbaum brennt!
  • 1996: I hab an Karl mit mir
  • 1996: Aphrodite
  • 1997: Die besten Schrammeln – instrumental
  • 1997: Berührungspunkte
  • 1998: Nr. 9 – Die Pathologische
  • 2002: Nachtschicht
  • 2006: Wien gspürn

Charts[VE | Weakln]

Im Netz[VE | Weakln]