The Rounder Girls

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

The Rounder Girls san a Weana Band, de wos si aus drei Sängarinnen zaumsetzt: Tini Kainrath (aus Wean), Kim Cooper (aus New York) und Lynne Kieran (aus London).

De Band gibts seit 1993. Do haums ban Eurovision Song Contest 2000 Östareich vadredn. Mit "All to You" haums an 14. Plotz gschofft.

De Rounder Girls pfleng aa de Weana Dudla-Tradition.

Am 8.Dezemba 2013 is leider Lynne Kieran unwerwoated vastuam. [1]

Diskographie[VE | Weakln]

Oibn[VE | Weakln]

  • 1996: The Rounder Girls Live
  • 1998: Ain't No Mountain High Enough
  • 1999: Songs from the Film and Others
  • 2000: All to You
  • 2001: La dolce vita (Sweet Life)
  • 2002: Unwrapped Around Christmas
  • 2005: Love the Skin You’re In
  • 2009: Global Kryner versus the Rounder Girls

Im Netz[VE | Weakln]

Beleg[VE | Weakln]

  1. http://www.roundergirls.at/ eana Houmbeidsch