Budapest Klezmer Band

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Der Artikl is im Dialekt Weanarisch gschrim worn.
Budapest Klezmer Band
Oigmoans
Richtung Klezmer, Jazz, Swing
Grindung 1990
Hoamseitn www.budapestklezmer.hu
Aktuelle Bsetzung
Ferenc Jávori (Band Leader)
Bence Gazda
István Kohán
Gábor Tamás
Anna Nagy
Gábor Kiss
Végh Balázs

De Budapest Klezmer Band is a experimentölle Klesmer-Musikgruppn aus Budapest, 1990 gründet, de wos traditionölle Klesmer-Melodien und -liada mit osteiropäischen Eiflüssn, Klassik, Swing und Jazzelementn vamischt. De Band schreibt de meisten Liada söwa, interpretiat oba aa traditionölles jidisches oder osteiropäisches Liadguat nei.

Diskografie[VE | Weakln]

  • 1995: A Nakht in Gan Eydn, Album-CD
  • 1997: A 7:40-es vonat, Album-CD
  • 1999: Purim, Album-CD
  • 2000: Yiddishe Blues, Album-CD
  • 2001: Klezmer Szvit, Album-CD
  • 2005: Le chajem Rebbe, Album-CD
  • 2005: Le chajem Budapest, Album-DVD

Im Netz[VE | Weakln]