Linda Hopkins

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

De Linda Hopkins (* 14. Dezemba 1924 z New Orleans, Louisiana, USA) is a US-amerikanische Blues-, Jazz- und Gospel-Sängarin.

De Linda is ois Öfjaarige vo da Mahalia Jackson entdeckt wuan und scho zu Lebzeitn a Legendn. Im Oktoba 2005, hod de Hopkins an Stean im "Hollywood Walk of Fame" griagt. Sie woa aa da Star vo an Haufn Broadway-Revuen.

Discographie[VE | Weakln]

  • 1976 Me and Bessie (Columbia)
  • 1982 How Blue Can You Get (Palo Alto Records)
  • 1994 Here's the Kid (live) (Polygram)
  • 1999 Wild Women Blues (Ais Productions)
  • 2006 The Living Legend Live! (Free Ham)

Fümographie[VE | Weakln]

  • 2009 Linda Hopkins: Deep in the Night mit Eddie Harris und Paul Smith

Preise[VE | Weakln]

  • Tony Award
  • Drama Desk Award

Im Netz[VE | Weakln]