Liste der Erzbischöfe von Benevent

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

De foigndn Persona woarn Bischöf und Erzbischöf vo Benevent (Italien):

Bischöf vo Benevent
Noma Joar
Januarius 305 (?)
Theofilus
Dorus (?)
Januarius II.
St. Aemilius
St. Dorus
Felix (?)
Liliano (?) 591
David (?) 600
Barbarus 602–614
Alfanus (?) 615
Hildebrandus (?) 622
St. Barbatus 680–683
Johannes 684–716
Toton (?) 743
Monoaldus 743
David 787
Ursus 830
Ajon 871–886
Petrus 887
Johannes I. 910–914
Johannes II. 943–956
Erzbischöf vo Benevent
Landolfo I. 956–983
Aione 983
Alfano I. 985–1001
Alfano II. 1001–1045
Maldefrido 1045–1053
Ouldarico 1053–1069
St. Milone 1074–1075
Roffredo I. 1176–1107
Landolfo II. 1108–1119
Roffredo II. 1120–1130
Landolfo de Garderisio 1130–1132
Gregorio 1130–1145
Roseola 1145–1146
Pietro II. 1146–1155
Enrico 1156–1170
Lombardo 1171–1179
Ruggiero 1179–1221
Ugolino de Comite 1221–1254
Capoferro 1254–1280
Castrocielo 1282–1295
Giovanni de Capua 1295–1300
Adenolfo 1300–1302
Giacomo di Viterbo 1302–1303
Monaldo Monaldeschi 1304–1331
Arnaldo 1332–1344
Guglielmo de Castello 1344–1346
Stefano 1346–1359
Pietro de Pino 1350–1360
Geraud 1360
Guillaume Bourgeois 1362
Ugone da Bruxeo 1363
Ugone Guidardi 1363
Francesco 1365–1383
Niccolò Zanassi 1383–1385
Donato d’Aquino 1385–1426
Paolo Capranica 1427–1429
Gaspare Colonna 1430–1435
Astorgio Agnesi 1436–1451
Giacomo della Ratta 1451–1460
Alessio de Cesarei 1460–1464
Niccolò Piccolomini 1464–1467
Vakanz 1467–1468
Corrado Capece 1469–1482
Leonardo Grifo 1482–1485
Lorenzo Cybo de Mari 1486–1502
Ludovico Podocatherio 1503–1504
Galeotto Franciotti della Rovere 1504–1507
Sisto della Rovere 1508–1513
Alessandro I. Farnese, da spätare Popst Paul III. 1514–1530
(Alfonso Sforza 1521)
Francesco della Rovere 1530–1544
Giovanni della Casa 1544–1556
(Alessandro Farnese, Administrator 1556–1560)
(Alfonso Caraffa, Administrator 1556–1560)
Giacomo Savelli 1560–1574
Massimiliano Palombaro 1574–1607
Pompeo Arigonio 1607–1616
Alessandro di Sangro 1616–1633
Agostino Oregio 1633–1635
Vakanz 1635–1642
Vincenzo Macolano 1642–1643
Gianbattista Foppa 1643–1673
Giuseppe Bologna 1674–1680
Girolamo Gastaldi 1680–1685
Pietro Francesco Orsini, da spätare Popst Benedikt XIII. 1686–1724
(Niccolò Coscia, Vicarius 1724–1730)
Sinibaldo Doria 1731–1733
Serafino Cenci 1733–1740
Francesco Landi 1741–1752
Francesco Pacca 1752–1763
Gianbattista Colombini 1763–1774
Francesco Maria Kardinal Banditi 1775–1796
Domenico Kardinal Spinucci 1796–1823
Giovanni Battista Kardinal Bussi 1824–1844
Domenico Kardinal Carafa della Spina di Traetto 1844–1879
Camillo Siciliano di Rende 1879–1897
Donato Maria Kardinal dell’Olio 1898–1902
Benedetto Bonazzi 1902–1915
Alessio Kardinal Ascalesi 1915–1924
Luigi Lavitrano 1924–1928
Adeodato Giovanni Piazza 1930–1935
Agostino Mancinelli 1936–1962
Raffaele Calabria 1962–1982
Carlo Minchiatti 1982–1991
Serafino Sprovieri 1991–2006
Andrea Mugione 2006–2016
Felice Accrocca seit 2016

Im Netz[VE | Weakln]

  • Eitrog zu Liste der Erzbischöfe von Benevent af catholic-hierarchy.org (englisch)