Michael Hoffmann

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Da Michael Hoffmann (* am 16. Oktober 1980 in Eisnstod) is a östareichischa Rock- und Schlogasänga sowie Komponist (ned zan vawexln mit sein pieffkinesischn Kollegn). Bekaunt is sei Liadl Wia da Wind mit an Papier.

1998 hoda an Wettbewerb vo Radio Buagnlaund gwunna. Glei sei easchte Single Liebestoll hods aufn öftn Plotz vo de deitschn Airplay-Charts gschofft. Seine Liadl In Love forever und Werd’ immer von dir träumen haum ihn zweitn bzw. easchtn Plotz vo da Schlogaparod vo Radio Buagnlaund eareicht.

2009 hoda a Madl kriagt und oa Joah späda gheirot'.

Seit 2011 oawad a mim buagnländischn Produzentn Gerhard Skarits zaum. Im Juni 2011 is a mim Titl Eifersüchtig aufn 14. Plotz vo de östareichischen Airplay-Charts kumman. Mim Liadl Deinetwegen, des is a Duett mit da jungan Owaösterreicharin Melanie Maie, haums sas aufn Platz zwoa vo da Schlogaparod vo Radio Kärnten und aufn Plotz öf vo de östareichischn Airplay-Charts gschofft.

Diskografie[VE | Weakln]

Singles:

  • Liebestoll (2001)
  • In Love forever
  • Werd’ immer von dir träumen
  • Allein sein (2005)
  • Immer nur träumen ist zu wenig (2008)
  • Stolz auf dich (2011)
  • Eifersüchtig (2011)
  • Deinetwegen (2011)
  • Anna
  • Deck dich zu mit meiner Liebe (2013)
  • Tua ihr net weh (2013)
  • Irgendwann (2013)
  • Wia da Wind mit an Papier (2015)
  • Meine 17.000 Fehler (2015)

CDs:

  • Wo bleibt das Christkind (2007)
  • Der Himmel schenkt Dir feine Zeit (2013)

Im Netz[VE | Weakln]