Steirerbluat

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Steirerbluat is a österreichische Bänd, de 1998 gründt wuan is. 2000 woans meah ois wia zehn Wochn laung in da Top 10 der ORF-Schlagerparade, 2004 sans im Musikauntnstadl auftredn. Se spün rockige Vuiksmusi, ihn sognauntn „Oipmrock“.

De Band[VE | Weakln]

  • Christian Hütter: Frontman & Bandleader
  • Max Höller: Bass & Backgroundgsaung
  • Flo Daxner: Keyboards, Akkordeon & Backgroundgsaung
  • Thomas Neumann: Gitoarrist & Backgroundgsaung
  • Harry Friedl: Schlogzeiga

Diskografie[VE | Weakln]

Oibm[VE | Weakln]

  • 1997 Volle Pulle
  • 1999 I will leb’n
  • 2000 Es geht nie vorbei
  • 2001 I brauch Di
  • 2003 Volle Pulle
  • 2003 Alles, was i Dir biet’n kann
  • 2004 Nicht mal berühr’n
  • 2005 Vertrau mir
  • 2008 Ich will Dich
  • 2011 Best of Steirerbluat
  • 2011 Herzbluat
  • 2012 Live dabei!

Im Netz[VE | Weakln]