The Gazette

Aus Wikipedia
Wexln zua: Navigation, Suach

The GazettE oda a Gazette gnennt, is a japanische Visual-Kei-Rockband.

De Bandgschicht[VE | Weakln]

2002 is d'Gazette vom Ruki, Uruha, Aoi, Yune sowie an Reita gründt worn.

De Single Wakaremichi is im Aprü 2002, gleichzeitig mid eanare erstn Videos Senchimentaru Video und Sentimental Onigokko, veröffentlicht worn. Wenige Monat späda, im Oktoba 2002, san unta dem Label Matina de Singles Kichiku Kyoushi -Dokushin 32-sai Dokushin- no nousatsu kouza und Gozen 0-ji no torauma RAJIO sowie des Video titre non defini erschienen.

Aufaung 2003 hod da Schlogzeiga Yune de Band valossn und is glei im Feba durchn Ex-Mareydi†Creia-Drumer Kai, ersetzt woan. Im März 2003 hod des Label PS Company the Gazette unta Vatrog gnumma.

Eana ersts großes One-Man-Konzert ham Gazette am 16. Jenna 2004 gebn, es is am 28. April 2004 ois DVD Tokyo saihan ~JUDGMENT DAY~ 2004.1.16 SHIBUYA-AX LIVE DVD vaöffntlicht worn. An dem Tog hod außerdem eana offiziella Fanclub geöffnet. Am 9. März 2005 ham Gazette drei neiche Singles aussabrocht [reila] Lesson. G, [reila] Lesson. O und [reila] Lesson. D.

Am 29. und 30. Juli 2006 ham Gazette eana ersts Europa Konzert in Bonn gem, wo zur söwn Zeid de Anime Convention Animagic stottgfundn hod. Bereits zwoa Monat voahea, am 29. Mai 2006, is erstmois eana Album NIL in Europa aussakema. Im Oktoba 2007 hams a Europa-Tour gstart, do worns a in Berlin, Köln und Minga.

Diskografie[VE | Weakln]

Albn[VE | Weakln]

  • 13.10.2004 - DISORDER
  • 23.11.2005 - DISORDER (Reissue)
  • 08.02.2006 - NIL(*)
  • 04.07.2007 - STACKED RUBBISH (*)
  • 15.07.2009 - [DIM]
  • 10.05.2011 -
  1. WEITERLEITUNG Toxic
(*)

(*)is a in Deitschland erschienen

Mini Albn[VE | Weakln]

  • 01.10.2003 - kenkô seimei bun
  • 30.03.2004 - MADARA
  • 03.08.2005 - Gama
  • 23.11.2005 - Kenkô Seimeibun (Reissue)
  • 23.11.2005 - Madara (Reissue)
  • 23.11.2005 - Gama (Reissue)

Singles & Maxi-Singles[VE | Weakln]

  • 30.04.2002 - Wakaremichi
  • 30.08.2002 - Kichiku Kyoushi -Dokushin 32-sai Dokushin- no nousatsu kouza
  • 30.09.2002 - Gozen 0-ji no torauma RAJIO
  • 28.05.2003 - Cockayne soup
  • 25.06.2003 - Akyûkai
  • 28.07.2004 - super margaritta
  • 28.07.2004 - Zakuro kata no yuuutsu Zetsu Miseinen
  • 28.07.2004 - Zakuro kata no yuuutsu
  • 28.07.2004 - Miseinen
  • 28.07.2004 - Zetsu
  • 11.09.2004 - Jyu yon (14) sai no knife
  • 09.03.2005 - [reila] Lesson. D
  • 09.03.2005 - [reila] Lesson. O
  • 09.03.2005 - [reila] Lesson. G
  • 01.08.2005 - Chigire (CD - maxi-single)
  • 23.11.2005 - Zakuro kata no yuuutsu Zetsu Miseinen (Reissue)
  • 23.11.2005 - [reila] Lesson. D (Reissue)
  • 23.11.2005 - Cockayne soup (Reissue)
  • 23.11.2005 - Akuyukai (Reissue)
  • 23.11.2005 - Super Margarita (Reissue)
  • 07.12.2005 - Cassis (B type)
  • 07.12.2005 - Cassis (A type)
  • 24.10.2006 - REGRET
  • 31.10.2006 - Filth in the Beauty
  • 07.02.2007 - Hyena -Optical Impression-
  • 07.02.2007 - Hyena -Auditory Impression-
  • 13.02.2008 - Guren -Optical Impression-
  • 13.02.2008 - Guren -Auditory Impression-
  • 12.11.2008 - LEECH -Optical Impression-
  • 12.11.2008 - LEECH -Auditory Impression-
  • 25.03.2009 - DISTRESS AND COMA -Optical Impression-
  • 25.03.2009 - DISTRESS AND COMA -Auditory Impression-

DVDs[VE | Weakln]

  • 28.04.2004 - Tokyo saihan ~JUDGMENT DAY~ 2004.1.16 SHIBUYA-AX LIVE DVD (concert)
  • 26.05.2004 - MADARA -MADARA- (PV's)
  • 25.08.2004 - Heiseibanka (concert)
  • 06.07.2005 - STANDING TOUR 2005 FINAL「M.R.D」 at 2005.4.17 Shibuya kokaido (concert)
  • 23.11.2005 - Tokyo Saiban - Judgement Day (Reissue) (concert)
  • 23.11.2005 - Madara (Reissue) (PV's)
  • 23.11.2005 - Heisei Banka (Reissue) (concert)
  • 23.11.2005 - STANDING TOUR 2005 FINAL「M.R.D」 at 2005.4.17 Shibuya kokaido (Reissue) (concert)
  • 07.06.2006 - Film Bug I (PV's)
  • 06.09.2006 - Standing Live Tour 2006 Nameless Liberty Six Guns Tour Final at Budokan (concert)
  • 13.06.2007 - Tour 2006-2007 「DECOMPOSITION BEAUTY」FINAL at Yokohama Arena (concert)
  • 06.08.2008 - Tour 2007-2008 STACKED RUBBISH GRAND FINALE 「REPEATED COUNTLESS ERROR」IN Kokuritsu Yoyogi Kyougijou (concert)

VHS[VE | Weakln]

  • 30.04.2002 - Sentimental Onigokko (PV's)
  • 30.04.2002 - SENCHIMENTARU VIDEO (PV'S)
  • 30.08.2002 - titre non defini (PV'S)
  • 30.09.2002 - Hyakkiyagyou (PV's)

Literadua[VE | Weakln]

  • 05.10.2005 - Verwelktes Gedicht (art-book)
  • 28.04.2006 - NIL (score book)
  • 01.03.2008 - STACKED RUBBISH (score book)

Im Netz[VE | Weakln]