Listn vo de Stodbeziake vo Minga

Aus Wikipedia
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Der Artikl is im Dialekt Obaboarisch gschrim worn.
De Stodbeziake vo Minga
De Stodbeziaksteile vo Minga

De Listn gibt oan Iwablick iwa de 25 Stodbeziak vo Minga.

De Stodbeziak[VE | Weakln]

  • Nr.: is de Schlisslnumma vom Stodbeziak
  • Name: is da Nam vom Stodbeziak
  • Beziakstei: san de Beziakstei vo oam Stodbeziak
Nr. Nama Beziakstei
1 Oidstod-Lechl Graggenauviatl
Angerviatl
Hackenviatl
Kriuzviatl
Lechl
Englischa Goartn
2 Ludwigsvorstod-Isarvorstod Gärtnaplatzviatl
Deitsches Museum
Glocknbachviatl
Dreimuin
Am oidn sidlichn Friedhof
Am Schlochthof
Ludwigsvorstod-Klinikn
St. Paul
3 Maxvorstod Kiniplatz
Augustenstraß
St. Benno
Marsfejd
Josephsplatz
Am oidn neadlichn Friedhof
Universität
Schänfejdvorstod
Maßmannbergl
4 Schwabing-West Niuschwabing
Am Luitpoldpark
Schwere-Reiter-Straß
5 Au-Haidhausn Maximilianeum
Steinhausen
Haidhausen-Nord
Haidhausen-Süd
Obare Au
Untare Au
6 Sendling Untersendling
Sendlinga Fejd
7 Sendling-Westpark Mittasendling
Land in Sonne
Am Woidfriedhof
8 Schwanthalahäh Westend
Schwanthalerhäh
9 Neihausn-Nymphnburg Neuhausen
Nymphenburg
Obawiesnfejd
St. Vinzenz
Alte Kaserne
Dom Pedro
10 Moosach Alt-Moosach
Moosach-Bohhof
11 Muibertshofa-Am Hoad Am Hoad
Am Riesenfejd
Muibertshofn
12 Schwabing-Freimann Freimann
Obare Isarau
Oide-Hoad
Mingara Freiheit
Biederstein
Schwabing-Ost
Kloahesseloh
Neifreimann
13 Bognhausn Obafähring
Johanneskircha
Herzogpark
Englschalking
Daglfing
Parkstod Bognhausn
Oidbognhausn
14 Berg am Loam Berg am Loam
15 Trudaring-Ream Truadering-Ream
Messestod Ream
Goartnstod Trudering
Woidtrudering
16 Ramasdorf-Perlach Ramersdorf
Balanstraße-West
Altperlach
Neiperlach
Woidperlach
17 Obagiasing Obagiasing
Fasangoartn
18 Untagiasing-Harlaching Untergiesing
Siebmbrunn
Giasing
Neiharlaching
Harlaching
19 Thoikircha-Obasendling-Forstnriad-Fiastnriad-Soin Thaikircha
Obasendling
Forstnriad
Fiastnriad-West
Soin
20 Hadan Blumenau
Neuhadan
Grosshadan
21 Pasing-Obamenzing Neipasing
Am Westbad
Pasing
Obamenzing
22 Aubing-Lochhausn-Langwied Langwied
Lochhausn
Aubing
Niuaubing
Westkreuz
Freiham
23 Allach-Untamenzing Industriebeziak
Untermenzing-Allach
24 Fejdmoching-Hosnbergl Fejldmoching
Hosnbergl-Lerchenau Ost
Ludwigsfejd
Lerchenau West
25 Loam Friednhoam
St. Ulrich

Ehemolige Stodbeziak[VE | Weakln]

De Stodbeziak vor da Neieinteilung 1992

Vor da Neieinteilung wor Minga in de foigandn 41 Stodbeziak gliadat:

  1. Oidstod
  1. (oid) Max-Joseph-Platz
  2. (oid) Angaviatl
  3. (oid) Sendlinga Straß
  4. (oid) City-Beziak
  5. Maxvorstod - Universitätsviatl
  6. Maxvorstod - Kiniplatz
  7. Maxvorstod - Josephsplatz
  8. Marsfejd
  9. Wiesnviatl
  10. Isarvorstod - Schlochthausviatl
  11. Isarvorstod - Glockenbachviatl
  12. Isarvorstod - Deitsches Musäum
  13. Lechl
  14. Haidhausn
  1. (alt) Haidhausn-Süd
  2. Au
  3. Obergiasing
    1. Oidtobagiasing
    2. Fasangoarten
  4. Untagiasing-Harlaching
    1. Untagiasing
    2. Harlaching
  5. Sendling
  6. Schwanthalahäh
  7. Neihausn - Obawiesenfejd
  8. Schwabing - Freimann
    1. Schwabing-Ost
    2. Freimann - Oide Hoad
  9. Neihausn - Nymphnburg
    1. estli
    2. westli
  10. Thoikircha - Obasendling - Forstnriad
    1. Thoikircha - Prinz-Ludwigs-Häh
    2. Obasendling
    3. Forstnriad - Fiastnriad
  11. Loam
  12. Schwabing - West
  13. Muibertshofa - Am Hoad
    1. Schwabing-Nord
    2. Muibertshofa
    3. Am Hoad
  14. Neihausn - Moosach
    1. Aißare Dachaua Straß
    2. Moosach
  15. Bogenhausn
    1. Bognhausn
    2. Obafähring
    3. Daglfing - Denning
  16. Ramasdorf - Perlach
    1. Ramasdorf
    2. Perlach und Neiperlach
    3. Woidperlach
  17. Berg am Loam
  18. Trudering
    1. Oidtrudering - Riem
    2. Goartnstod Trudering
    3. Woidtrudering
  19. Fejdmoching - Hosnbergl
    1. Fejdmoching
    2. Hoadhof - Lerchenau - Hosnbergl
    3. Ludwigsfejd
  20. Woidfriedhofviatl
  21. Pasing
    1. Villenkolonie I und II
    2. Oid-Pasing
  22. Soin
  23. Obamenzing
  24. Allach - Untamenzing
    1. Allach
    2. Untamenzing
  25. Aubing
    1. Aubing
    2. Neiaubing
  26. Lochhausn - Langwied
    1. 'sidlich vo da Bohlinie
    2. neadlich vo da Bohlinie
  27. Hadan

Schau aaa[VE | Weakln]

Beleg[VE | Weakln]

Im Netz