Listn vo de WWE Roster

Aus Wikipedia
(Weidagloadt vo Liste WWE Roster)

Seit 2002 san de Schauringa (dengl. Wrestler) in da WWE in zwoa Kada (dengl. Roster) afteit, de wo jeweis a oagne Ringaschau (dengl. Wrestlingshow) hom.

De Schauringa vo da WWE werden "Superstars" und de Schauringarinna wean "Divas" gnennd. De WWE-oagne Nochwuxfeadarung ("NXT Wrestling") is in da Nochwuxliga (Development-Liga) zammgfossd.

Raw

Männliche Wrestler

Der aktuelle WWE Champion Big E.
Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
AJ Styles Allen Neal Jones USAUSA USA
Akira Tozawa Akira Tozawa JapanJapan Japan
Angelo Dawkins Gary Gordon USAUSA USA The Street Profits Mitglied
Apollo Crews Sesugh Uhaa USAUSA USA
Austin Theory Austin White USAUSA USA
Big E Ettore Ewen USAUSA USA WWE Champion
Bobby Lashley Franklin Roberto Lashley USAUSA USA The Hurt Business Mitglied
Cedric Alexander Cederick Alexander Johnson USAUSA USA The Hurt Business Mitglied
Chad Gable Charles Edward Betts USAUSA USA
Commander Azeez Babatunde Łukasz Aiyegbusi PoinPoin Poin
Damian Priest Luis Martínez USAUSA USA United States Champion
Dolph Ziggler Nicholas Theodore Nemeth USAUSA USA
Dominik Mysterio Dominik Gutiérrez USAUSA USA
Drake Maverick James Michael Curtin EnglandEngland England
Edge Adam Joseph Copeland KanadaKanada Kanada Hall of Famer
Men’s Royal Rumble
Finn Bálor Fergal Devitt IrlandIrland Irland
Gable Steveson Gable Dan Steveson USAUSA USA
Jaxson Ryker Chad Lail USAUSA USA
John Morrison John Randall Hennigan USAUSA USA
Karrion Kross Kevin Kesar USAUSA USA
Keith Lee Keith Lee USAUSA USA
Kevin Owens Kevin Yanick Steen KanadaKanada Kanada
Montez Ford Kenneth Crawford USAUSA USA The Street Profits Mitglied
MVP Hassan Hamin Assad USAUSA USA The Hurt Business Mitgliedy
verletzungsbedingt inaktiv
Omos Tolulope Omogbehin NigeriaNigeria Nigeria
Otis Nikola Bogojević USAUSA USA
R-Truth Ronald Killings USAUSA USA
Randy Orton Randal Keith Orton USAUSA USA Raw Tag Team Champion
Reggie Sidney Iking Bateman USAUSA USA 24/7 Champion
Rey Mysterio Óscar González Gutiérrez Rubio USAUSA USA
Riddle Matthew Frederick Riddle USAUSA USA Raw Tag Team Champion
Robert Roode Robert Francis Roode Jr. KanadaKanada Kanada
Seth Rollins Colby Daniel Lopez USAUSA USA
Shelton Benjamin Shelton Albert Benjamin USAUSA USA The Hurt Business Mitglied
T-Bar Christopher James Dijak USAUSA USA
The Miz Michael Gregory Mizanin USAUSA USA
Veer Rinku Singh IndienIndien Indien

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alexa Bliss Alexis Kaufman USAUSA USA Auszeit
Becky Lynch Rebecca Quin IrlandIrland Irland Raw Women’s Champion
Bianca Belair Bianca Crawford USAUSA USA Women’s Royal Rumble
Carmella Leah Van Dale USAUSA USA WrestleMania Women’s Battle Royal
Dana Brooke Ashley Mae Sebera USAUSA USA
Doudrop Kimberly Benson SchottlandSchottland Schottland
Liv Morgan Gionna Jene Daddio USAUSA USA
Mia Yim Stephanie Yim Bell USAUSA USA
Nia Jax Savelina Fanene USAUSA USA
Nikki A.S.H. Nicola Glencross SchottlandSchottland Schottland Women’s Tag Team Champion
Rhea Ripley Demi Bennett AustralienAustralien Australien Women’s Tag Team Champion
Tamina Sarona Moana-Marie Reiher Snuka USAUSA USA
Tegan Nox Steffanie Rhiannon Newell Flag of Wales (1959).svg Wales
Zelina Vega Thea Megan Trinidad USAUSA USA Queens Crown

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Chad Patton Chad Patton USAUSA USA Senior-Ringrichter
Byron Saxton Bryan Kelly USAUSA USA Kommentator
Corey Graves Matthew Polinsky USAUSA USA Kommentator
Dan Engler Dan Engler USAUSA USA Ringrichter
Darrick Moore Darrick Moore USAUSA USA Ringrichter
Jerry Lawler Jerry Lawler USAUSA USA Gelegentlicher Kommentator
Hall of Famer
Jimmy Smith James Smith USAUSA USA Play-By-Play Kommentator
John Cone John Cone USAUSA USA Senior-Ringrichter
Kevin Patrick Kevin Patrick USAUSA USA Backstage-Interviewer
Mike Rome Austin Romero USAUSA USA Ringsprecher
Rod Zapata Robert Vista USAUSA USA Ringrichter
Shawn Bennett Matthew Bennett USAUSA USA Ringrichter

SmackDown

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Angel Garza Ángel Humberto Garza Solano MexikoMexiko Mexiko
Ashante Adonis Tehuti Miles USAUSA USA Hit Row Mitglied
Cesaro Claudio Castagnoli SchweizSchweiz Schweiz
Drew Gulak Andrew Gulak USAUSA USA
Drew McIntyre Andrew McLean Galloway IV SchottlandSchottland Schottland
Erik Raymond Rowe USAUSA USA Viking Raiders Mitglied
Happy Corbin Thomas Pestock USAUSA USA
Humberto Carrillo Humberto Garza Carrillo MexikoMexiko Mexiko
Isaiah Scott Stephon Strickland USAUSA USA Hit Row Mitglied
Ivar Todd Smith USAUSA USA Viking Raiders Mitglied
Jeff Hardy Jeffrey Nero Hardy USAUSA USA
Jey Uso Joshua Samuel Fatu USAUSA USA SmackDown Tag Team Champion
The Usos Mitglied
Jimmy Uso Jonathan Solofa Fatu USAUSA USA SmackDown Tag Team Champion
The Usos Mitglied
Jinder Mahal Yuvraj Singh Dhesi KanadaKanada Kanada
King Nakamura Shinsuke Nakamura JapanJapan Japan Intercontinental Champion
Kofi Kingston Kofi Nahaje Sarkodie-Mensah GhanaGhana Ghana The New Day Mitglied
Mace Brennan Marcel Williams USAUSA USA
Madcap Moss Michael Rallis USAUSA USA
Mansoor Mansoor Al-Shehail Saudi-ArabienSaudi-Arabien Saudi-Arabien
Mustafa Ali Adeel Alam USAUSA USA
Rick Boogs Eric Bugenhagen USAUSA USA
Ricochet Trevor Mann USAUSA USA
Ridge Holland Luke Menzies EnglandEngland England
Roman Reigns Leati Joseph Anoa'i USAUSA USA Universal Champion
Sami Zayn Rami Sebei KanadaKanada Kanada
Shanky Saurav Gurjar IndienIndien Indien
Sheamus Stephen Farrelly IrlandIrland Irland verletzungsbedingt inaktiv
Top Dolla Anthony Joseph Francis USAUSA USA Hit Row Mitglied
Xavier Woods Austin Watson USAUSA USA The New Day Mitglied
King of the Ring

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Aliyah Nhooph Al-Areebi KanadaKanada Kanada
B-Fab Briana Brandy USAUSA USA Hit Row Mitglied
Charlotte Flair Ashley Elizabeth Fliehr USAUSA USA SmackDown Women’s Champion
Naomi Trinity Fatu USAUSA USA
Natalya Natalie Katherine Neidhart-Wilson KanadaKanada Kanada
Sasha Banks Mercedes Kaestner-Varnado USAUSA USA
Shayna Baszler Shayna Andrea Baszler USAUSA USA
Shotzi Ashley Louise Urbanski USAUSA USA
Toni Storm Toni Rossall NeuseelandNeuseeland Neuseeland
Xia Li Zhao Xia KinaKina Kina

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alyse Ashton Alyse Zwick USAUSA USA Backstage-Interviewer
Charles Robinson Charles Robinson USAUSA USA Senior-Ringrichter
Danilo Anfibio Danilo Anfibio USAUSA USA Ringrichter
Greg Hamilton Gregory Hutson USAUSA USA Ringsprecher
Jason Ayers Jason Ayers USAUSA USA Ringrichter
Jessika Carr Jessika Heiser USAUSA USA Ringrichterin
Kayla Braxton Kayla Becker USAUSA USA Backstage-Interviewer
Co-Host von Talking Smack
Michael Cole Sean Coulthard USAUSA USA Play-By-Play Kommentator
Vice President of Announcing
Pat McAfee Patrick McAfee USAUSA USA Kommentator
Paul Heyman Paul Heyman USAUSA USA Manager von Roman Reigns
Ryan Tran Brian Nguyen USAUSA USA Ringrichter
Sarah Schreiber Sarah Schreiber USAUSA USA Backstage-Interviewer

NXT

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Andre Chase Chance Barrow USAUSA USA
Boa Yanbo Wang KinaKina Kina
Bron Breakker Bronson Rechsteiner USAUSA USA
Brooks Jensen Ben Buchanan USAUSA USA
Brutus Creed Drew Kasper USAUSA USA Diamond Mine Mitglied
Cameron Grimes Trevor Lee Caddell USAUSA USA Million Dollar Champion
Carmelo Hayes Christian Brigham USAUSA USA NXT North American Champion
Danny Burch Martin Harris EnglandEngland England
Dante Chen Sean Tan USAUSA USA
Dexter Lumis Samuel Shaw USAUSA USA
Fabian Aichner Fabian Aichner ItalienItalien Italien Imperium Mitglied
Hachiman Hideki Suzuki JapanJapan Japan
James Drake James Dowell EnglandEngland England
Joaquin Wilde Michael Paris USAUSA USA Legado del Fantasma Mitglied
Joe Gacy Joseph Ruby USAUSA USA
Johnny Gargano John Anthony Nicholas Gargano USAUSA USA The Way-Mitglied
Josh Briggs Joshua Bruns USAUSA USA
Julius Creed Jacob Kasper USAUSA USA
Kushida Yujiro Kushida JapanJapan Japan
Kyle O’Reilly Kyle Greenwood KanadaKanada Kanada
LA Knight Shaun Ricker USAUSA USA
Marcel Barthel Marcel Barthel DeitschlandDeitschland Deitschland Imperium Mitglied
Nash Carter Zachary Green USAUSA USA NXT Tag Team Champion
MSK Mitglied
Dusty Rhodes Tag Team Classic
Odyssey Jones Omari Palmer USAUSA USA
Oney Lorcan Christopher Girard USAUSA USA
Pete Dunne Peter Thomas England EnglandEngland England
Raul Mendoza Raúl Mendoza MexikoMexiko Mexiko Legado del Fantasma Mitglied
Roderick Strong Chris Lindsey USAUSA USA NXT Cruiserweight Champion
Diamond Mine Mitglied
Samoa Joe Nuufolau Joel Seanoa USAUSA USA verletzungsbedingt inaktiv
Sántos Escobár Jorge Alcantar Bolly MexikoMexiko Mexiko Legado del Fantasma Mitglied
Timothy Thatcher Timothy Andrew Moura USAUSA USA
Tommaso Ciampa Tommaso Whitney USAUSA USA NXT Champion
Tony D'Angelo Joe Ariola USAUSA USA
Tony Modra Brendan Vink AustralienAustralien Australien
Wes Lee Deveon Everheart Aiken USAUSA USA NXT Tag Team Champion
MSK Mitglied
Dusty Rhodes Tag Team Classic
Xyon Quinn Daniel Vidot AustralienAustralien Australien
Zack Gibson Jack Rea EnglandEngland England

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Amari Miller Camron Clay USAUSA USA
Candice LeRae Candice Gargano USAUSA USA The Way Mitglied
Cora Jade Brianna Coda USAUSA USA
Dakota Kai Cheree Georgina Crowley NeuseelandNeuseeland Neuseeland
Elektra Lopez Karissa Rivera USAUSA USA
Ember Moon Adrienne Reese USAUSA USA
Franky Monet Kira Mangnin-Forster KanadaKanada Kanada
Gigi Dolin Priscilla Kelly USAUSA USA
Indi Hartwell Samantha De Martin AustralienAustralien Australien The Way Mitglied
Io Shirai Masami Odate JapanJapan Japan NXT Women’s Tag Team Champion
Ivy Nile Emily Andzulis USAUSA USA
Jacy Jayne Taylor Grado USAUSA USA
Jessi Kamea Jessica Elaban USAUSA USA
Kacy Catanzaro Kacy Esther Catanzaro USAUSA USA verletzungsbedingt inaktiv
Katrina Cortez Catalina Garcia USAUSA USA
Kay Lee Ray Kayleigh Rae SchottlandSchottland Schottland
Kayden Carter Allyssa Lane USAUSA USA
Lash Legend Anriel Howard USAUSA USA
Mandy Rose Amanda Rose Saccomanno USAUSA USA
Raquel González Victoria González USAUSA USA NXT Women’s Champion
Sarray Sari Fujimura JapanJapan Japan
Zoey Stark Theresa Serrano USAUSA USA NXT Women’s Tag Team Champion

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Alicia Taylor Alicia Warrington USAUSA USA Ringsprecherin
Beth Phoenix Robert Booker Tio Huffman USAUSA USA Kommentatorin
Hall of Famer
D.A. Brewer Antrone Brewer USAUSA USA Ringrichter
Darryl Sharma Darryl Sharma USAUSA USA Senior-Ringrichter
Eddie Orengo Eddie Orengo USAUSA USA Ringrichter
Malcolm Bivens Stokely Hathaway USAUSA USA Manager von The Diamond Mine
McKenzie Mitchell McKenzie Mitchell USAUSA USA Backstage-Interviewerin
Robert Stone Robert Strauss USAUSA USA Manager von Aliyah
Scarlett Elizabeth Chihaia USAUSA USA Valet von Karrion Kross
Tom Castor Thomas Castor USAUSA USA Ringrichter
Vic Joseph Victor Travagliante USAUSA USA Play-By-Play Kommentator
Wade Barrett Stuart Alexander Bennett EnglandEngland England Kommentator
William Regal Darren Kenneth Matthews EnglandEngland England General Manager

NXT UK

Männliche Wrestler

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
A-Kid Carlos Ruiz SpanienSpanien Spanien
Amir Jordan Bilal Ansari EnglandEngland England
Ashton Smith Ashton Smith EnglandEngland England
Dave Mastiff David Minton EnglandEngland England
Eddie Dennis Edward Dennis Flag of Wales (1959).svg Wales
Fabian Aichner Fabian Aichner ItalienItalien Italien Imperium Mitglied
Ilja Dragunov Ilja Rukober RusslandRussland Russland United Kingdom Champion
Joe Coffey Joseph Coffey SchottlandSchottland Schottland
Jordan Devlin Unbekannt IrlandIrland Irland
Joseph Conners Joseph Conner Buckton EnglandEngland England
Kenny Williams Alan Niddrie SchottlandSchottland Schottland
Lewis Howley Unbekannt EnglandEngland England NXT UK Tag Team Champion
Marcel Barthel Marcel Barthel DeitschlandDeitschland Deitschland Imperium Mitglied
Mark Andrews Mark Andrews Flag of Wales (1959).svg Wales
Mark Coffey Mark Coffey SchottlandSchottland Schottland
Morgan Webster Gavin Watkins Flag of Wales (1959).svg Wales
Noam Dar Noam David Dar IsraelIsrael Israel
Oliver Carter Oliver Sauter SchweizSchweiz Schweiz
Primate Jason Melrose EnglandEngland England
Ridge Holland Luke Menzies EnglandEngland England verletzungsbedingt inaktiv
Sam Gradwell Sam Gradwell EnglandEngland England
Sam Stoker Samuel Stoker Vaoanigts KinireichVaoanigts Kinireich Vaoanigts Kinireich NXT UK Tag Team Champion
Saxon Huxley Ross Cooke EnglandEngland England
Trent Seven Benjamin Maurice Webb EnglandEngland England
Tyler Bate Tyler Bate EnglandEngland England NXT UK Heritage Cup Champion
Tyson T-Bone Thomas Clifford EnglandEngland England
Walter Walter Hahn OstareichÖstareich Östareich Imperium Mitglied
Wild Boar Michael Hitchman Flag of Wales (1959).svg Wales
Wolfgang Barry Young SchottlandSchottland Schottland

Weibliche Wrestlerinnen

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Aoife Valkyrie Aoife Cusack IrlandIrland Irland
Dani Luna Chloe Smith EnglandEngland England
Isla Dawn Courtney Stewart SchottlandSchottland Schottland
Jinny Jinny Sandhú EnglandEngland England
Meiko Satomura Meiko Satomura JapanJapan Japan NXT UK Women’s Champion
Nina Samuels Samantha Allen EnglandEngland England
Xia Brookside Xia Louise Henderson EnglandEngland England

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Andy Shepherd Andy Shepherd EnglandEngland England Play-By-Play Kommentator
Chris Sharpe Chris Sharpe EnglandEngland England Ringrichter
Francesca Brown Francesca Brown EnglandEngland England Ringsprecherin
Johnny Saint John Miller EnglandEngland England General Manager
Nigel McGuinness Steven Haworth EnglandEngland England Kommentator
Sean McLaughlin Sean McLaughlin EnglandEngland England Ringrichter
Sid Scala Unbekannt Unbekannt Assistant to the General Manager
gelegentlicher Wrestler

Free Agents

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Asuka Kanako Urai JapanJapan Japan weibliche Wrestlerinnen
verletzungsbedingt inaktiv
Bayley Pamela Rose Martinez USAUSA USA weibliche Wrestlerinnen
verletzungsbedingt inaktiv
Brock Lesnar Brock Edward Lesnar USAUSA USA männlicher Wrestler
Elias Jeffrey Sciullo USAUSA USA männlicher Wrestler
Eva Marie Natalie Marie Coyle USAUSA USA weibliche Wrestlerinnen
Goldberg William Scott Goldberg USAUSA USA männlicher Wrestler
Hall of Famer
Gran Metalik Unbekannt MexikoMexiko Mexiko männlicher Wrestler
Harry Smith Harry Francis Smith KanadaKanada Kanada männlicher Wrestler
John Cena John Felix Anthony Cena USAUSA USA männlicher Wrestler
Lacey Evans Macey Estrella-Kadlec USAUSA USA weibliche Wrestlerinnen
Schwangerschaftsurlaub
Lince Dorado José Cordero Puerto RicoPuerto Rico Puerto Rico männlicher Wrestler
Shane Thorne Shane Veryzer AustralienAustralien Australien männlicher Wrestler
Titus O’Neil Thaddeus Michael Bullard USAUSA USA männlicher Wrestler

Weitere Persönlichkeiten

Ringname Bürgerlicher Name Nationalität Anmerkung
Adam Pearce Adam Pearce USAUSA USA Raw und SmackDown Offizieller
Booker T Robert Booker Tio Huffman USAUSA USA Pre-show Analyst
Hall of Famer
Peter Rosenberg Peter Rosenberg USAUSA USA Pre-Show Analyst
Sam Roberts Samuel Roberts USAUSA USA Pre-Show Analyst
Shane McMahon Shane Brandon McMahon USAUSA USA Offizieller
gelegentlicher Wrestler
Sonya Deville Daria Rae Berenato USAUSA USA Raw und SmackDown Offizielle
Stephanie McMahon Stephanie McMahon Levesque USAUSA USA Chief Brand Officer
Triple H Paul Michael Levesque USAUSA USA Chief Operating Officer
Mr. McMahon Vincent Kennedy McMahon USAUSA USA Chairman
Chief Executive Officer

Beleg

Im Netz