Listn vo de WWE Roster

Aus Wikipedia
(Weidagloadt vo Liste WWE Roster)
Wexln zua: Navigation, Suach

Seit 2002 san de Schauringa (dengl. Wrestler) in da WWE in zwoa Kada (dengl. Roster) afteit, de wo jeweis a oagne Ringaschau (dengl. Wrestlingshow) hom.

De Schauringa vo da WWE werden "Superstars" und de Schauringarinna wean "Divas" gnennd. De WWE-oagne Nochwuxfeadarung ("NXT Wrestling") is in da Nochwuxliga (Development-Liga) zammgfossd.

RAW

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
Commissioner Stephanie McMahon Stephanie Levesque USAUSA USA
General Manager Mick Foley Michael Francis Foley Sr. USAUSA USA
Superstar Akira Tozawa Akira Tozawa JapanJapan Japan
Superstar Ariya Daivari Ariya Daivari USAUSA USA
Superstar Big Cass William Morrissey USAUSA USA
Superstar Big E Ettore Ewen USAUSA USA
Superstar Big Show Paul Donald Wight, Jr. USAUSA USA
Superstar Bo Dallas Taylor Michael Rotunda USAUSA USA
Superstar Braun Strowman Adam Scherr USAUSA USA
Superstar Brock Lesnar Brock Edward Lesnar USAUSA USA
Superstar Cedric Alexander Cederick Johnson USAUSA USA
Superstar Cesaro Claudio Castagnoli SchweizSchweiz Schweiz
Superstar Chris Jericho Christopher Keith Irvine KanadaKanada Kanada
Superstar Curtis Axel Joseph Curtis Hennig USAUSA USA
Superstar Darren Young Frederick Rosser USAUSA USA
Superstar Drew Gulak Drew Gulak USAUSA USA
Superstar Enzo Amore Eric Arndt USAUSA USA
Superstar Epico Orlando Colón Puerto RicoPuerto Rico Puerto Rico
Superstar Finn Bálor Fergal Devitt IrlandIrland Irland
Superstar Goldberg William Scott Goldberg USAUSA USA
Superstar Goldust Dustin Patrick Runnels USAUSA USA
Superstar Gran Metalik Máscara Dorada MexikoMexiko Mexiko
Superstar Jack Gallagher Oliver Claffey EnglandEngland England
Superstar Jinder Mahal Yuvraj Singh Dhesi KanadaKanada Kanada
Superstar Karl Anderson Chad Allegra USAUSA USA
Superstar Kevin Owens Kevin Steen KanadaKanada Kanada
Superstar Kofi Kingston Kofi Nahaje Sarkodie-Mensah GhanaGhana Ghana
Superstar Lince Dorado Unbekannt Puerto RicoPuerto Rico Puerto Rico
Superstar Luke Gallows Andrew Hankinson USAUSA USA
Superstar Mark Henry Mark Jerrold Henry USAUSA USA
Superstar Neville Benjamin Satterley EnglandEngland England
Superstar Noam Dar Noam Dar IsraelIsrael Israel
Superstar Primo Edwin Carlos Colón Puerto RicoPuerto Rico Puerto Rico
Superstar R-Truth Ronald Killings USAUSA USA
Superstar Rich Swann Richard Swann USAUSA USA
Superstar Roman Reigns Leati Joseph Anoa'i USAUSA USA
Superstar Rusev Miroslaw Barnjaschew BuigarienBuigarien Buigarien
Superstar Sami Zayn Rami Sebei KanadaKanada Kanada
Superstar Seth Rollins Colby Lopéz USAUSA USA
Superstar Sheamus Stephen Farrelly IrlandIrland Irland
Superstar Sin Cara Jorge Arias USAUSA USA
Superstar The Brian Kendrick Brian Kendrick USAUSA USA
Superstar Titus O’Neil Thaddeus Michael Bullard USAUSA USA
Superstar T.J. Perkins Teddy James Perkins USAUSA USA
Superstar Tony Nese Anthony Nese USAUSA USA
Superstar Xavier Woods Austin Watson USAUSA USA
Weiblicher Superstar Alicia Fox Victoria Crawford USAUSA USA
Weiblicher Superstar Bayley Pamela Rose Martinez USAUSA USA
Weiblicher Superstar Charlotte Flair Ashley Elizabeth Fliehr USAUSA USA
Weiblicher Superstar Dana Brooke Ashley Sebera USAUSA USA
Weiblicher Superstar Emmalina Tenille Dashwood AustralienAustralien Australien
Weiblicher Superstar Nia Jax Savelina Fanene USAUSA USA
Weiblicher Superstar Paige Saraya-Jade Bevis EnglandEngland England
Weiblicher Superstar Sasha Banks Mercedes Kaestner-Varnado USAUSA USA
Weiblicher Superstar Summer Rae Danielle Moinet USAUSA USA
Weiblicher Superstar Tamina Sarona Snuka-Polamalu FidschiFidschi Fidschi

SmackDown

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
Commissioner Shane McMahon Shane Brandon McMahon USAUSA USA
General Manager Daniel Bryan Bryan Danielson USAUSA USA
Superstar Aiden English Matthew Rehwoldt USAUSA USA
Superstar AJ Styles Allen Neal Jones USAUSA USA
Superstar Apollo Crews Sesugh Uhaa USAUSA USA
Superstar Baron Corbin Thomas Pestock USAUSA USA
Superstar Bray Wyatt Windham Lawrence Rotunda USAUSA USA
Superstar Chad Gable Charles Betts USAUSA USA
Superstar Curt Hawkins Brian Joseph Myers USAUSA USA
Superstar Dean Ambrose Jonathan Good USAUSA USA
Superstar Dolph Ziggler Nicholas Theodore Nemeth USAUSA USA
Superstar Erick Rowan Joseph Ruud USAUSA USA
Superstar Fandango Curtis Hussey USAUSA USA
Superstar Heath Slater Heath Miller USAUSA USA
Superstar Jack Swagger Jacob Hager USAUSA USA
Superstar James Ellsworth Jimmy Ellsworth Morris USAUSA USA
Superstar Jason Jordan Nathan Everhart USAUSA USA
Superstar Jey Uso Joshua Samuel Fatu USAUSA USA
Superstar Jimmy Uso Jonathan Solofa Fatu USAUSA USA
Superstar John Cena John Felix Anthony Cena USAUSA USA
Superstar Kalisto Emanuel Alejandro Rodriguez USAUSA USA
Superstar Kane Glenn Thomas Jacobs USAUSA USA
Superstar Kenny Kenneth George Doane USAUSA USA
Superstar Konnor Ryan Parmeter USAUSA USA
Superstar Luke Harper Jon Huber USAUSA USA
Superstar Mikey Michael Samuel Brendli USAUSA USA
Superstar Mojo Rawley Dean Muhtadi USAUSA USA
Superstar Randy Orton Randal Keith Orton USAUSA USA
Superstar Rhyno Terrance Gerin USAUSA USA
Superstar Shelton Benjamin Shelton Albert Benjamin USAUSA USA
Superstar Simon Gotch John Smith USAUSA USA
Superstar The Miz Michael Gregory Mizanin USAUSA USA
Superstar Tyler Breeze Mattias Clement KanadaKanada Kanada
Superstar Undertaker Mark William Calaway USAUSA USA
Superstar Viktor Eric Thompson KanadaKanada Kanada
Superstar Zack Ryder Matthew Cardona USAUSA USA
Weiblicher Superstar Alexa Bliss Alexis Kaufman USAUSA USA
Weiblicher Superstar Becky Lynch Rebecca Quin IrlandIrland Irland
Weiblicher Superstar Carmella Leah Van Dale USAUSA USA
Weiblicher Superstar Eva Marie Natalie Marie Coyle USAUSA USA
Weiblicher Superstar Naomi Trinity Fatu USAUSA USA
Weiblicher Superstar Natalya Natalie Katherine Neidhart-Wilson KanadaKanada Kanada
Weiblicher Superstar Nikki Bella Nicole Garcia-Colace USAUSA USA

NXT

Funktion Ringnam Biagalicha Nam Nationalitet
General Manager William Regal Darren Kenneth Matthews EnglandEngland England
Superstar Akam Sunny Dhinsa USAUSA USA
Superstar Alexander Wolfe Axel Tischer DeitschlandDeitschland Deitschland
Superstar Andrade Almas Manuel Andrade MexikoMexiko Mexiko
Superstar Angelo Dawkins Gary Gordon USAUSA USA
Superstar Austin Aries Dan Solwold USAUSA USA
Superstar Bobby Roode Robert F. Roode Jr. KanadaKanada Kanada
Superstar Buddy Murphy Matthew Adams AustralienAustralien Australien
Superstar Damian O'Connor Damian Mackle Flag of Northern Ireland.svg Nordirland
Superstar Dash Wilder Steven Walters USAUSA USA
Superstar Elias Samson Logan Shulo USAUSA USA
Superstar Eric Young Jeremy Fritz KanadaKanada Kanada
Superstar Hideo Itami Kenta Kobayashi JapanJapan Japan
Superstar Johnny Gargano John Gargano USAUSA USA
Superstar Nick Miller Michael Nicholls AustralienAustralien Australien
Superstar No Way Jose Levis Valenzuela Jr. USAUSA USA
Superstar Oney Lorcan Christopher Girard USAUSA USA
Superstar Rezar Gzim Selmani AlbanienAlbanien Albanien
Superstar Roderick Strong Chris Lindsey USAUSA USA
Superstar Samoa Joe Nuufolau Joel Seanoa USAUSA USA
Superstar Sawyer Fulton Jacob Southwick USAUSA USA
Superstar Scott Dawson David Charwood USAUSA USA
Superstar Shane Thorne Shane Veryzer AustralienAustralien Australien
Superstar Shinsuke Nakamura Shinsuke Nakamura JapanJapan Japan
Superstar Tommaso Ciampa Tommaso Whitney USAUSA USA
Superstar Tye Dillinger Ronnie William Arneill KanadaKanada Kanada
Superstar Wesley Blake Cory Weston USAUSA USA
Weiblicher Superstar Aliyah Nhooph Al-Areebi KanadaKanada Kanada
Weiblicher Superstar Asuka Kanako Urai JapanJapan Japan
Weiblicher Superstar Billie Kay Jessica McKay AustralienAustralien Australien
Weiblicher Superstar Daria Daria Berenato USAUSA USA
Weiblicher Superstar Ember Moon Adrienne Reese USAUSA USA
Weiblicher Superstar Liv Morgan Gionna Daddio USAUSA USA
Weiblicher Superstar Mandy Rose Amanda Saccomanno USAUSA USA
Weiblicher Superstar Nikki Cross Nicola Glencross SchottlandSchottland Schottland
Weiblicher Superstar Peyton Royce Cassie McIntosh AustralienAustralien Australien
Ringkommentator Corey Graves Matthew Polinsky USAUSA USA
Ringkommentator Tom Phillips Tom Hannifan USAUSA USA
Ringsprecherin JoJo Joseann Alexie Offerman USAUSA USA
Cheftrainer Matt Bloom Matthew Jason Bloom USAUSA USA
Trainer Steve Keirn Stephen Keirn USAUSA USA
Trainer Brian Kendrick Brian Kendrick USAUSA USA
Trainer Joey Mercury Adam Birch USAUSA USA
Trainer Norman Smiley Norman Smiley USAUSA USA
Trainer Ricky Steamboat Richard Blood, Sr. USAUSA USA
Trainer Terry Taylor Terry Taylor USAUSA USA
Trainerin Sara Amato Sara Amato USAUSA USA

Beleg


Im Netz